Noi nume care ar putea face parte din guvernul Tudose

Potrivit unor politice, Adrian Ţuţuianu, preşedinte al Comisiei parlamentare de control al SRI, se numără printre cei care ar putea face parte din noul guvern, urmând să fie propus, cel mai probabil, pentru portofoliul de la Apărărare.

Un alt nume vehiculat este cel al secretarului de stat în Ministerul de Finanţe şi fost şeful al Direcţiei Mari Contribuabili din cadrul ANAF, Ionuţ Mişa. Acesta ar putea fi propus pentru funcţia de ministru al Finanţelor. Pentru acest minister fusese vehiculatși numele fostului ministru Eugen Teodorovici.

Florian Bodog ar urma să fie păstrat la Ministerul Sănătăţii, iar Sorina Pintea, propus Ministerul Sănătăţii, nu s-ar mai regăsi pe lista.

La Ministerul Culturii este vehiculat numele senatorului PSD Lucian Romaşcanu.

Social-democrații se reunesc miercuri în ședința Comitetului Executiv Național, urmând să fie aprobată lista miniștrilor noului cabinet.

Dragnea a declarat marți că este posibil ca noul guvern să fie votat joi seara și că ar putea să depună jurământul tot atunci.

Citește și Guvernul de la Vila Lac 1

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.