Noile acuzații pe teme vechi lansate la adresa anturajului lui Donald Trump

Oficiali americani susțin că FBI are informații ce ar sugera că asociați ai președintelui Donald Trump au comunicat cu presupuși agenți ruși, pentru a coordona publicarea de informații compromițătoare despre Hillary Clinton, potrivit CNN preluat de b1TV.

Potrivit unui oficial citat de CNN, la acest lucru a făcut referire directorul FBI James Comey atunci când a anunțat în Congres că FBI anchetează legăturile campaniei lui Trump cu Rusia.

În declarația de luni din Congres, Comey a anunțat că FBI verifică existența unei posibile coordonări între asociații de campanie ai lui Trump și presupuși agenți ruși, pentru că Biroul are „baze rezonabile să creadă că un american este posibil să acţioneze ca agent al unei puteri străine”.

FBI nu poate dovedi deocamdată dacă o înțelerege a avut loc, dar infrormațiile ar sugera că aceasta este o parte centrală a investigației în curs.

Patru foști asociați de campanie ai lui Trump sunt deja anchetați de FBI. Michael Flynn, Paul Manafort, Riger Stone și Carter Page sunt anchetați pentru contacte cu ruși cunoscuți serviciilor americane de informații. Toți patru au negat că ar fi avut contacte.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.