Noua armă împotriva lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea este căutat de două zile la procente. După ce Victor Ponta a susținut duminică seara că liderul PSD are doar 15 la sută încredere în sondaje, spre deosebire de partid care ar avea 40 la sută, a venit rândul lui Sorin Grindeanu să-i numere procentele. Grindeanu a făcut luni seară referire la un sondaj intern al PSD care ar arăta date catastrofale pentru Dragnea.

”Vorbesc pe date certe, în acest moment: Liviu Dragnea are un procent de 12-13 % părere bună și foarte bună. Mai departe, când vine vorba despre încredere proastă și foarte proastă procentul se duce la 87-88 %. Încrederea în acest moment în Liviu Dragnea este mult mai jos decât încrederea în partid. PSD-ul se menține în jurul unui procent de 40 %. Efectul acestui lucru asupra partidului va începe să se vadă. (…) În acest moment în partid nu există decât oameni care îi zic lui Liviu Dragnea: da, șefu, aveți dreptate, doar niște yesmani”, a spus Sorin Grindeanu, la TVR.

Pesediștii au recunoscut luni că liderul lor a încasat-o la „scor”.

Întrebat luni despre diferența de procente între PSD și liderul partidului, secretarul general Marian Neacșu și-a exprimat convingerea că Liviu Dragnea va reuși să-și îmbunătățească scorul în sondaje.

„În perioada de final a campaniei electorale, domnul Dragnea era foarte aproape de scorul partidului. Partidul pierde mult mai greu din avânt decât o persoană. Sunt convins că domnia sa va reuși să revină. (…) Cel puțin eu simt lucrul acesta că Liviu Dragnea este în continuare locomotiva partidului. Mai are încă foarte multe lucruri de demonstrat, sunt sigur de asta și eu cred că acolo unde a reușit Liviu Dragnea să aducă partidul nu a mai reușit să o facă nimeni până în momentul acesta. Deci, în continuare, cel puțin asta simt din partea organizațiilor județene — și credeți-mă că sunt în relații destul de des și destul de mult cu ele — ideea generală este cea pe care v-am exprimat-o mai devreme”, a spus Neacșu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.