×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 7 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 06:07
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Demonstraţie de forţă cu Venus Williams
Noua campioană de la Wimbledon

Jucătoarea spaniolă Garbine Muguruza, locul 15 WTA şi cap de serie 14, a câştigat, sâmbătă, pentru prima dată în carieră turneul de Grand Slam de la Wimbledon.

Muguruza a învins-o în finală pe sportiva americană Venus Williams, numărul 11 mondial şi favorită 10, scor 7-5, 6-0, într-o oră şi 17 minute.

Garbine Muguruza, în vârstă de 23 de ani, mai are în palmares un titlu de Grand Slam, Roland Garros, obţinut în 2016. La Wimbledon, ea a jucat finala şi în 2015, când a fost învinsă de sora lui Venus, Serena Williams.

Venus Williams (37 de ani), a câştigat de cinci ori turneul de la Wimbledon, ultima dată în 2008.

Stelian CorneaPublicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
1753
 | 5
 | 15
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
eco
+5
Inca odata se adevereste ca locul in clasamentul WTA nu are nici o valoare. Stii tenis ,castigi turnee in rest e vorbarie goala !
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Van Gogu
+5
halep țipă pe teren ca la ea la capre, și să nu mai vorbească halep în engleza aia ieftină, că face de rîs o țară-ntreagă. În rest lasă-ne cu gargara aia de tenis halep!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
KHALIDASSA -
+22
Turneul feminin de la Wimbledon s-a încheiat . Garbiñe Muguruza şi-a confirmat valoarea , dovedind că Roland Garros-ul din 2016 (câştigat în fața Serenei) nu a fost nici întâmplare , nici noroc porcesc . În acelaşi timp turneul consfințeşte endemica , perpetua ratare a haleapăi . Drept pentru care makedoanca se va buluci , se va băga-n coteț de oi (acolo unde îi este locul meritat !) . Şi va zbiera de-acolo (gutural !) că vrea grand-slamuri multe , aducătoare de averi pe care să şi le stivuiască , să le îndese-n lăzi !!! Pe care nu le va obține nici dacă se va târî 50 de ani pe zguri , cimenturi , ierburi şi alte suprafețe . Pentru că adevărata glorie nu e pentru rătături de soiul ei .
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
KHALIDASSA -
+23
≡ PENTRU ADMIRATORII LU` HALEAPĂ ≡ Nu fiți meschini . Că dragostea adevărată costă . Dacă o iubiți , atuncea trebuie să o slăviți cum se cuvine . Trebuie să-i faceți monument magnific - conform cu marea ei valoare . Din păcate pentru voi , mari artişti nu au mai apărut de vreo sută şi ceva de ani încoace (şi asta pentru că omul e în decădere , aşa cum ne învață Nietzsche) . De-aceea mă îndur de voi şi vă ofer soluție practică şi elegantă . Soluția însă costă , nu ie gratis . Deci , scoateți banii . Iar dacă nu-i aveți , vindeți-vă proprietățile . Cotețele , dughenele , pământurile pe unde viețuiți ca cârtița , ca viezurii şi ca căpuşa şobolană , şoroşă . Vindeți-vă şi cavourile dărăpănate pe unde zac strămoşii voştri putrezi - dedimpreună cu alți boşorogi abjecți . Iar dacă nu aveți ce vinde mergeți şi cerşiți la cap de pod , că poate vă blagostoveşte lumea cu pomeni (deşi nu cred) . Strângeți banii într-o grămadă mare , băgați-i în tăgârțe şi cărați-vă la Rio de Janeiro , în Brazilia . Precum se ştie , la Rio se află cea mai faimoasă statuie Art Deco din lumea asta mare . E vorba de Cristo Redentor (pe româneşte Cristos Mântuitorul , ca să înțelegeți) . Statuie ce se arată-n vârful muntelui zis Corcovado ; şi-al cărui chip a fost realizat de sculptorul român Gheorghe Leonida (fratele nu mai puțin celebrului inginer Dimitrie Leonida) . Cu banii strânşi aveți un lucru simplu de făcut . Să-i dați ca mită stăpânitorilor din Rio ; şi vă asigur că nu veți fi refuzați - ba , dimpotrivă !!! (Brazilia fiind o țară adânc coruptă , până în prăsele) ... şi va urma . citiți , nu pierdeți . IE CU ZEIFICAREA LU` HALEAPĂ !!!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Dragos
+4
Garbine ESTE o mare CAMPIOANA! Ceea ce halep NU va fi niciodata....
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Crocodilul
-11
Ce aveti fratilor cu atitea laude? Vom vedea in turneele viitoare. Daca va tot ginditi la Halep atunci va faceti singe rau degeaba.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Lamuritorul
+1
Jos palaria! Valoare REALA, persoana serioasa, determinata, care stie ce vrea. Ascensiune tipica de campioana, viitoare legenda. 2015 - prima finala de grand-slam, Wimbledon, pierduta la nr.1 mondial, Serena Williams. 2016 - a doua finala de grand-slam, Roland Garros, castigata in fata celei mai bune jucatoare din lume, Serena Williams. 2017 - a treia finala de grand-slam, Wimbledon, castigata in fata unei alte legende, Venus Williams, intr-o ora si 17 minute! Probabil ca spaniolii sunt mandri acum, si au doua motive: 1. AU DE CE, si 2. implicit, ARE CINE SA-I FACA MANDRI.
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
gheorghe @ Lamuritorul
+1
Spaniolii... frectie... BASCII, nu spaniolii.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Lili de la Sibiu @ Lamuritorul
+3
Spania acorda cetatenia nativilor din America Latina fara multe fasoane,asa ca Garbine are dubla cetatenie, din nastere fiind venezuelanca. In alta ordine de idei, cei isteti , cei care fac aprecieri vexante la adresa Simonei, sa faca bine si sa se uite putin si la fisele biometrice ale tenisului feminin actual. Este aceeasi situatie ca si in alte sporturi : inot, handbal, baschet, schi, etc. Inaltimea, anvergura bratelor si picoarelor, forta membrelor au devenit determinante si la feminin. Insa de unde nu e , nici D-zeu nu poate cere ! De exemplu, minte ratanilor....
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Ioana @ Lamuritorul
+13
Despre Simona Halep circula informatia ca vinde meciuri in complicitate cu casele de pariuri. Mi se pare plauzibil, deoarece machedonii sunt interesati numai de bani. Asa s-ar explica pierderile ei in fata multor adversare cotate sub locul 50 mondial. La ora actuala Halep se afla sub observatia diriguitorilor tenisului din WTA. Nu ma indoiesc ca o vor prinde cu fofarleaua si o vor exclude definitiv din lumea tenisului.
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Lamuritorul@Lila De La Sibiu @ Lamuritorul
+4
Asa e, unde nu e, nici Dumnezeu nu poate cere, aia mai destepti stiu ca tenisul mondial, in orice perioada, a putut fi dominat de jucatoare de inaltime mica! Justine Henin - 7 grand slam-uri !! - 1,67 m, le reducea la tacere pe "palugi". Chris Evert - 18 grand slam-uri !!! - are 1,68 m, Billie Jean King - 12 grand slam-uri !!! - are doar 1,64 m. Diferenta dintre ele si celelalte este ca ale aveau o VALOARE INDUBITABILA si determinare. Ma rog ... ce stiu tutele din Hermannstadt!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
ion
+8
Si Muguruza a avut set castigat si 3-0 in setul doi...Ea de ce nu a pierdut ca Halep?Deci nu evolutia scorului e de vina ca a pierdut,ci jocul prost...Felicitari Muguruza,oricum era in primele doua favorite(exclus Kerber si Halep)!Daca e sa privim un pic in urma aceeasi Muguruza a facut instructie cu echipa de Fed Cup a Romaniei,in frunte cu Halep,invingand de una singura toata echipa noastra...Cine joca,castiga...cine nu,cauta explicatii!!!
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+1
FELICITARI DECI SE POATEE
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
KHALIDASSA - @ SOBOLANU
+33
Muguruza poate . Haleapa nu poate . nici în prezent , nici (mai ales !) în viitor .
Publicat Sâmbătă, 15 iulie 2017
+Răspunde
Cristian Tudor Banciu @ SOBOLANU
+1
Khalidassaah , de unde atata freudiana frustrare pe voi, mai baieti? Ce-i de capu' vostru mai baieti? Kelioja n-a trecut de nivelul de baiat de mingi la Arena Progresu' cata vreme Capdeporc n-a trecut de nivelul de femeie de serviciu la Sala Sporturilor la el , acolo la provincia austro-hungara. Halep a jucat tenis si a facut performanta pe banii ei, prin munca ei! I-ati dat voi vreun ban si nu la- inmultit in favorul vostru? I-ati luat voi echipament si rachete si bilete de avion si wild-carduri? Ati luat o drojdie ,poate ! Asa ca hai edit !Intrati ,fai pe teren, in locul Halepei , ca tot edit sunteti si voi. Cu o peruca se aranjeaza!
Publicat Duminică, 16 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
De ce urăşte PSD-ul ziarele?
Publicat acum 11 ore şi 16 minute
Electrica și Enel, ciupite la buzunar
Publicat acum 13 ore şi 48 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 16 ore şi 8 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 10 ore şi 16 minute