Noul mandat promis lui Kovesi, pus în balanță de un judecător

Iată comentariile la articolul Critici-Ce spune un judecător CSM despre anunțul ministrului Justiţiei privind-o pe Kovesi publicat în cotidianul.ro:

Krixus

Vă răciţi gura de pomană, zău, d-le judecător! Ca şi domnul Tăriceanu! Chiar dacă reuşiţi că dumneavoastră şi cu d-l Tăriceanu aţi rămas ultimii barbaţi printre marionete politice dâmboviţene nu faceţi decât să riscaţi să vi se „descopere” niscai morţi prin beciuri, capre pe tarlale sau parale prin conturi despre care habar nu aveţi! Nu văzurăţi ameninţarea voalată a individei la adresa celor care încurcă iţele dreptăţii a la Kovesi? Aţi uitat de caprele unui celebru judecător constituţional??? Madama Kovesi A FOST DEJA NUMITĂ ACOLO UNDE ŞI DE CĂTRE CEI CARE TREBUIE! Ministreasa de import şi sasul autohton al lucrului bine (adică americăneşte) strâmb făcut au primit ordinele de rigoare şi se execută! Basta! Cui nu-i convine, să schimbe statutul colonial al României – dacă poate! :-(( În rest să mai auzim şi de bine….

maidan

Bravo, bravo asa este corect dar e clar Pruna pupila lui Kovesi pentru asta a fost adusa in guvern sa puna in aplicare directivele Ambsadei Americane, Popularilor Europeni Iar Johaniis cu doasr in justitie in pericol sa piarda casa si banii multi , iar Ciolos invinuit pentru abuz in serviciu in dosarl ICA nu vor avea nici o reactie Tara merge de rapa puetrea e preluata de DNA si SRI toti oamenii lui basescu la carma !??

Sabin

Spune corect domnul judecator. Adica cum? Tocmai la ministerul de justitie se iau decizii in dispret fata de lege? Unde se trezeste madam Pruna, la bucatarie, sa toarne sare in ciorba la ochi, ca asa i se pare dumneaei de bun simt?

Ordinul se execută…

Dacă aşa a primit ordin, doamna ministru s-a coformat…deîndată şi festiv.

florin

De aceeasi parere, pun serios la indoiala prestatia DNA-ului, aducand urmatoarele argumente: – Traian Basescu, Elena Udrea, Dorin Cocos, Adrian Videanu, Blejnar si multi altii din mafia PDL umbla nearestati pe strazile Bucurestilor (mai putin Cocos care a plecat putin prin strainatate si umbla prin Dubai!) – nu exista niciun dram de entuziasm in recuperarea prejudiciilor create de marii pradatori ai ANRP -ului, ceea ce poate duce la ipoteza ca acele prejudicii nu mai sunt la cei care le-au creeat, decat intr-o mica parte si ar putea exista o anumita cardasie cu persoane sus-puse in institutiile de forta

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.