×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 19 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:34
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Surse
Noutăți despre bolnavul Dan Voiculescu

Dan Voiculescu, internat la Spitalul Universitar din Capitală la sfârșitul săptămânii trecute sub pază, nu a fost încă operat, starea acestuia fiind aceeaşi, au declarat surse medicale.

Voiculescu a fost transportat de la penitenciar, vineri după-amiază, la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală, după ce ar fi suferit o ocluzie intestinală.

Marţi, Tribunalul Bucureşti este așteptat să se pronunţe definitiv în cazul cererii acestuia de eliberare condiţionată.

Publicat Luni, 17 iulie 2017
4052
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
roco
0
Nemernicilor, pana aici ati ajuns?Sa va dea si voua bunul Dumnezeu sanatatea lui D. Voiculescu.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
RECUPERAREA PREJUDICIULUI
-13
si dupa aia n-are decat sa se duca la o cura de namol, ca sa se obisnuiasca cu pamantul.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
moser
-13
profu se da lovit in aripa da dfreaptga..maaare cusurgiu ...da cheiu Dambovitei...da cum naiba a devenit asta bprof ..taie ma ca nu imngteleg..cred ca l am intalnit in Abidjan...scortos, ambitios ..ca ca cios.
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
mitocanu
-17
"Le malade imaginaire"varianta secu-infractorul de pe cheiul Dambovitei....sau a prins vulpea rana...corul de bocitori:Gadea, Badea, Grecu, Tudor si, cu voia dvs. ultimul pe lista, Ciuvica vor canta ALLELLUIA....
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Citadin @ mitocanu
+3
Ha,ha,ha! Made in securenia, colonia tuturor posibilitatilor. Tipic. Un joc strategic sa ii dea drumul vulpoiului siret foarte si batjocoritor foarte, Daca asta a incalcat omerta aia a lor, fu din pizma, Nu de om cumsecade ii toca pe puternicii zilelor cand el ramasa pe dinafara cascavalului puterii, ci din pura pizma puternica si constanta ce il mobilizeaza. Sunt cu totii atat de rai ca mereu se cearta intre ei, se uita unii in gura alorlalti, le calculeaza dumicatii de alaltaieri, viitori, simt foame viscerala permanenta, cand altii au incepe insfacatul si lupta, parca la ei e natural sa fie lipsa generalizata si foamea este parca o entitate vie se percepe pe strazi, e un firesc ciudat sa stea flamanziti continuu si lihniti in astral, ma mai insertectez cu ei si asa ii percep, intunecati, rai, certareti, in zona lor e foamete si lipsa cronica, dar au un restaurant unde retin pt unii cate ceva, cu intrari spate pt ai privilegiati, in rest e pe cartela, cred ca treb s-o merite prin fapte rele... De acolo vin asti neterminatii setati asa sa nu se sature, sa se racaie intre ei mereu
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 53 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 31 minute