×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 18:38
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Contele de Saint Germain:
Nu credeam să-nvăţ a muri vreodată

Nu-mi propun să conving pe nimeni. Nu sunt un propovăduitor. Faptul că scriu ce gândesc despre politică, despre viaţa noastră influenţată de alţii, despre aceia care umblă prin ea murdari pe picioare, este doar o formă a mea, poate puerilă, de a-mi ţine vie iluzia de libertate. Vreau să le arăt acelor profanatori că ştiu adevărata lor faţă, că înţeleg adevăratele lor planuri, că nu mă pot înşela. Motiv pentru care povara ticăloşiei lor demascate ar trebui să-i apese, ca o afurisenie, în vastele campanii de călcare în picioare a drepturilor semenilor lor.

Marile cuceriri tehnice din ultimul secol au schimbat profund echilibrele naturale din societate. Nu există bine major adus de ştiinţă care să nu fie contrabalansat de un rău gigantic. Iar maneta spre plus sau minus nu e la îndemâna tuturor. Poporul, în accepţiunea lui democratică de majoritate, a fost transformat într-un simplu figurant. Iar democraţia a ajuns bătaia de joc, tot mai pe faţă, a unor oculţi incontrolabil de puternici.

Probabil că, la acest punct, mai cinstit ar fi să se schimbe oficial paradigma clasică de conducere a societăţii. Să se asume că tehnologia a ajuns atât de departe încât democraţia e perimată şi lumea, prin această tehnologie, ar trebui să fie condusă de nişte iniţiaţi, şi nicidecum de aleşii unui popor, pe media lui, ignorant.

Nu doar în România, ci în toate ţările din lume, poporul este, pe media lui, ignorant. Parcă nicăieri însă, privind spre jumătatea civilizată a planetei, această ignoranţă nu este atât de batjocorită ca la noi. Şi experienţa de viaţă atât de depunctată în încercarea ei de a fi de folos copiilor şi nepoţilor.

Războiul lui Klaus Iohannis cu poporul său ignorant, dar majoritar, este una dintre cele mai imorale forme de război pe timp de pace. Să instigi o minoritate mai instruită împotriva unei majorităţi cu experienţă de viaţă mai bogată, folosind ca armă, într-o societate plină de injustiţii, ideea de justiţie, este prostituţie pe fond veneric. Înseamnă a-ţi umple noua generaţie de Treponema pallidum doar pentru că speri ca o astfel de molimă îi va face mai combativi pe minoritari “tăi” în lupta lor cu majoritarii “lor”.

Ştiu că, în mantra de motivare a oricărui recrut din serviciile secrete, cuvântul cheie este patriotismul. De aceea mă întreb: este cineva printre motivatori care să le şi explice recruţilor ce înseamnă acest cuvânt? Oare ei, la nivelul la care sunt puşi să acţioneze, infiltraţi printre manifestanţi, camuflaţi ca ziarişti sau parlamentari ori punându-şi roba neagră a magistratului peste uniforma primordială, realizează că sunt folosiţi ca simple instrumente pentru un uriaş număr de înşelătorie antinaţională?

Tare mi-e teamă că nu! Tare mi-e teamă că aceştia îşi trădează ţara cu bunăcredinţă!

Or, adus în acest punct, războiul oculţilor cu poporul este tranşat.

Ce poţi face când vezi, cu o clipă înaintea altora, apariţia dezastrului? Să taci, ca să nu produci panică, sau să dai alarma, în gura mare?

Cam asta este dilema mea, acum!

Strada, la nivel de enunţ, e de partea binelui. La nivel de realitate geo-strategică pregăteşte pas cu pas dezastrul.

Aproape că nu-mi mai fac nicio iluzie că vreun miracol ne-ar mai putea salva.

România a fost deja aleasă, de noii negociatori ai erei Trump – Putin, ca pion de sacrificiu pentru realizarea unui nou echilibru al zonelor de influenţă. Ca să nu opună o rezistenţă deranjantă la sacrificare şi tranşare, ea este, preventiv şi sistematic, ruptă din interior, printr-o dezbinare populară ca după decembrie 1989, cu largul sprijin al preşedintelui Klaus Iohannis şi al sistemului de forţă care îl controlează pe acesta.

Slavă, aşadar, lui Iohannis şi sistemului! Slavă tinerilor frumoşi şi liberi care se lasă duşi de nas cu un entuzism demn de o cauză mai bună.

Sunt eu pesedist? Mă jur că nu! Chiar dacă, în această împrejurare, văd aceleaşi pericole ca si pesediştii.

Aşa cred, aşa simt, aşa spun!

România lui Iohannis, alăturată temporar, iresponsabil şi conjunctural Germaniei lui Merkel, se duce, candidă, spre dezmembrare precum mielul la tăiere şi porcul la ignat.

Când va veni nota de plată, eu voi fi dezertat deja din această lume. Nu mă voi mai zvârcoli de consecinţe. Deştepţii însă, intransigenţii şi principialii iohanişti, vor primi în plină figură răsplata diamantinei lor clarviziuni.

Şi, pentru că nu s-au obosit să încerce a învăţa din experienţa părinţilor lor, le va fi dat să reînvie această experienţă pe propria piele.

Să dea Dumnezeu să mă înşel!

http://www.conteledesaintgermain.ro/nu-credeam-sa-nvat-a-muri-vreodata-2/11-02-2017

Publicat Luni, 13 februarie 2017
5299
 | 41
 | 50
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Ion Gordun
0
Tinerii frumosi si liberi au primit o lectie - chit ca probabil nu o vor recunoaste, aducind argumente cretine de tip "da' au dat-o noaptea, pe furis" - cu ordonanta 13, care reincrimina abuzul in serviciu, dezincriminat prin prostia si indolenta guvernului "lor" Iohanist. Si vorbind de istoria neinvatata, fiecare luminita din piata Victoriei a echivalat cu a mica tradare a lui Bacilis.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Dan
+2
Conte,data viitoare cand veti cita din clasicii nostri,folositi si versuri din "In Opressores" de George Cosbuc-parca se potriveste mai bine celor carora va adresati...dar,ma rog,un nobil delicat ca dvs.prefera "Oda (in metru antic);sa citez citez? e cam lunga poezia,dar se potriveste cuvant cu cuvant situatiei actuale(e drept,nefiind inclusa in volume nici macar pe vremea comunistilor,lumea nu o prea stie,dar se afla pe net)
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
koko purcell
-4
eu poporu,sint ignorant dar majoritar. zise pontas . eu ca parlament si ca casa poporului,am grija ca si miai viteazu,care sai aducem capu mai aproape de craiova de popor, zise sgonea tot in izmene si tot in noroi dar de cealanta parte a ulitzii.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
Gogulea
+4
Romania va fi sfartecata si impartita de vecinii nostrii, nu din vrerea lor, ci din vrerea noastra. Noi, romanii, vrem sa dispara Romania. De aia o parasim si o vindem, pentru ca o uram. Asa se intampla cand iti tradezi Mantuitorul pentru frimiturile de la "masa bogatilor": ajungi un cersetor pribeag. Am ramas fara tara pentru ca nu o meritam. Deoarece ne-am batut joc de Gradina Maicii Domnului, Dumnezeu o da altor neamuri mai vrednice. Nicicand in istoria noastra multimilenara poporul roman nu a fost mai decazut ca acum. Dar tot raul spre bine! Din populatia actuala a Romaniei, care va fi trecuta prin foc si prin parjol, se va naste poporul lui Dumnezeu.
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
c.g.
0
Pt.LA BUNA VESTIRE.Nu sunt in acord cu dvs. ca autorul este asa cum spuneti, citez: " Marile cuceriri tehnice din ultimul secol au schimbat profund echilibrele naturale din societate. Nu există bine major adus de ştiinţă care să nu fie contrabalansat de un rău gigantic. Iar maneta spre plus sau minus nu e la îndemâna tuturor. Poporul, în accepţiunea lui democratică de majoritate, a fost transformat într-un simplu figurant. Iar democraţia a ajuns bătaia de joc, tot mai pe faţă, a unor oculţi incontrolabil de puternici.'', o asemenea descriere a realitatilor in Lumea asta cam prost facuta nu pot fi facute de '' un ticalos '' sau " un nemernic ''asa cum va exprimati dvs. ! Cum sa ignorati adevarul spus de autor: '' România lui Iohannis, alăturată temporar, iresponsabil şi conjunctural Germaniei lui Merkel, se duce, candidă, spre dezmembrare precum mielul la tăiere şi porcul la ignat.'' , cu toate ca Germania este partenerul de baza valoric al unei cooperari pe care o are tara noastra dar daca luam la purecat cooperarea asta probabil ca este puternic debalansata in favoarea Germaniei, domnul Ilie Serbanescu ne spune aici la gazeta ce si cum cu relatiile astea germane, austriece, s.a.m.d. care cam haiducesc si ROMANIA este fentata, furata mai clar, la greu de multe lovele care ar trebui sa mai indulceasca viata mizera de sorginte fanarioata a majoritatii romanilor din ultimii 28 de ani! '' Avantajul reciproc '' in relatii asa cum se spunea de Ceausescu este azi pasare rara in relatiile tarii noastre ca majoritatea tarilor, suntem practic o colonie , am tot spus prin comentarii, in contradictie cu apartenenta noastra la N.A.T.O. ,U.E., Parteneriat Strategic cu SUA ! Zicerea asta a autorului " ... pentru că nu s-au obosit să încerce a învăţa din experienţa părinţilor lor, le va fi dat să reînvie această experienţă pe propria piele.", nu cred ca este a unui '' strain de neamul nostru '', nu inteleg opinia dvs rea despre autor nesustinuta de argumente ! Sanatate maxima !
Publicat Joi, 16 februarie 2017
+Răspunde
c.g.
+9
Pt.Leroiv. Domne sa stam stramb si sa judecam drept: sigur in 28 de ani toate aglomerarile politice s-au infruptat din '' prajitura '' prop. socialiste, dar azi singurele aglomerari politice care se uita in ochii majoritatii romanilor si mai arunca ceva firmituri inspre ei sunt PSD si ALDE prin programul lor de guvernare aplicat de Guvernul Grindeanu rezultat din castigarea alegerilor dn 11.dec.2016 ! '' Guvernul meu '' a plecat, iar sotul doamnei Carmen tanjeste dupa el, nu metabolizeaza rezultatul alegerilor, impinge pe romanii la balamuc, incalca grosolan CONSTITUTIA ROMANIEI si pentru deranjul itit, provocat, cu ajutorul unora de prin servicii mai dosite ar trebui suspendat de catre PARLAMENTUL ROMANIEI. Pertinent cred ca este ce spun eu in comentariu deoarece, place, nu place, rezultatul alegerilor trebuie respectat fie si in democratie originala ! Sanatate maxima !
Publicat Miercuri, 15 februarie 2017
+Răspunde
LA BUNA VESTIRE @ c.g.
+3
BRE,DRAGA CONTE! ESTE UN TICALOS! UN NEMERNIC! STRAIN DE NEAMUL NOSTRU!
Publicat Miercuri, 15 februarie 2017
+Răspunde
leroiv
-12
Contele lui Peste Prajit,uiti ca tot dezastrul acesta este creat nu de cand este Iohanis presedinte,ci de toata sleata de nemernici care s-au perindat pe la conducerea tarii timp de 27 de ani,ocupati numai sa fure cat mai mult cu gasca lor de hoti la drumul mare,fara sa le pese de acest popor si de viitorul acestei tari,iar acum te miri ca prostul ca tara sta sa se rupa,eventual din cauza"agenturilor straine.Nici eu nu sunt nici PSD-ist,nici PNL-ist,nici cu Iohanis nu cred ca am de ce sa tin,dar cand vad comentarii de genul acesta,imi dau seama cat de nemernici sunteti toti acesti mercenari pusi sa scrie in interesul cuiva.N-aveti nici o treaba cu obiectivitatea,cu impartialitatea,cu o analiza lucida care sa ajute cititorii sa-si mai lamureasca cate ceva.Din cotra,urmariti sa bagati lumea in ceata,tocmai ca sa nu mai inteleaga nimeni nimic.Si vai,va mirati apoi ca lumea nu se comporta cum ati vrea voi(invatati ceva din alegerile din SUA).Si daca tara se va rupe,mare paguba pentru unii care n-o sa poata sa fure asa de mult(in special de la Bucuresti),ca pentru oameni s-ar putea sa fie mai bine,caci hotie si bataie de joc mai mare ca acum la adresa acestei tari nu cred ca a fost nici cand am fost sub dominatie straina.Sunt un cititor vechi al "Cotidianului",inainte gaseam comentarii pertinente,dar am observat ca in ultimul timp comentariile critice se orinteaza numai intro singura directie,iar pe deasupra sunt si tendentioase,ceea ce denota ca aveti trasate teme si scriti la comanda.
Publicat Miercuri, 15 februarie 2017
+Răspunde
Pro Patria Mori! @ leroiv
+2
Bravo, Viorele! Aşa este, Cotidianul a luat-o rău pe arătură, pierzând la cotitură Magnus Codex Deontologicum! Adică echidistanţa, neînregimentarea partinică, obiectivitatea la sânge! Patima partinică le-a orbit Patriotismul, iubirea de Patrie şi Naţiune!
Publicat Miercuri, 15 februarie 2017
+Răspunde
Marta @ leroiv
+7
Bravo, dedublatule! Tu centrezi, tu dai cu capul. Doar ca, la asemenea prostii pe care le sustii, orb la realitati,dar, in schimb, foarte linistit, chiar inconstient de incantat la posibilitatea ca tara sa se rupa, la aemenea aberatii, zic, nu ti se prea vede capul. Centrezi, alergi sa dai cu capul, si, cand ajungi acolo... ghinion. N-ai cap!
Publicat Miercuri, 15 februarie 2017
+Răspunde
de rasu lumii...
+11
Europa cu doua viteze este ca si Democratia cu doua viteze intre leu, bou si vitzel.....traducere libera: fascism..rasa superioara...sudra rasa inferioasa si brahmanii rasa de mijloc... si Johanii rasa imbracata in canadiana roshie..
Publicat Marţi, 14 februarie 2017
+Răspunde
nae girimea
+21
"Să instigi o minoritate mai instruită împotriva unei majorităţi cu experienţă de viaţă mai bogată" Dle conte , situatia e mai nuantata, anume , la protestul conceput si condus de un grup f. restrins , participa o minoritate mai instruita ( ONG -isti , politicieni , personal din multinationale , IT-isti de un anumit nivel ) care are anume interese in schimbare , dar pe care nu-i suspectez de o intelegere superioara a situatiei ( faptul ca esti bun intr-un domeniu , nu inseamna ca esti competent in orice domeniu , sau ca ai o viziune larga , comprehensiva , am vazut destui idioti cu patalama ) si obisnuita multime de guracasca , prostime care nu intelege nimic din nimic , a caror "viziune" e formata pe facebook. Asa ca va rog mai usor pe scari cu "minoritatea instruita" : prostovani cu ifose.
Publicat Marţi, 14 februarie 2017
+Răspunde
RomeoB
0
Profetia Sf Cosma al Etoliei (Sec al XVII lea): Va veni vremea ca cele neinsufletite sa le cinduca pe cale insufletite !
Publicat Marţi, 14 februarie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017