NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Ecaterina Andronescu

Cotidianul.ro îi adresează NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI fostului ministru al Educaţiei Ecaterina Andronescu. Acestea pot fi vizualizate pe site-ul nostru și la B1 TV, precum și ascultate la Radio Gold FM.

Cum situația concursurilor pentru directorii de școli este în acest moment total neclară, am adresat pe această temă una din întrebări președintelui comisiei din Senat, Ecaterina Andronescu. Mai ales că, după întrunirea comisiei pe care o conduce senatorul PSD, din data de 14 septembrie, s-a constatat că, pe șest, a fost inserat într-un raport care se referea la reglementarea parteneriatelor între școli și organisme private pentru testarea opțiunilor pentru viitoarea carieră… o propunere prin care concursurile pentru posturile de director și director adjunct de școală, ce urmează să se desfășoare în octombrie, se amână până la vacanța de vară din 2017. Actualul ministru al Educației a propus ca aceste concursuri să fie organizate în luna octombrie a acestui an. Incidentul a apărut pe fondul acuzațiilor de politizare a acestor funcții, a respingerii ideii noilor concursuri de către PSD și a susținerii organizării lor cât mai rapide de către PNL.

A doua întrebare se referă la licențele Microsoft, în condițiile în care, după ce i-au fost aduse la cunoștință învinuirile de către DNA, Andronescu a spus că este suspectată ”doar” de abuz în serviciu.

Vă invităm și pe dumneavoastră, cititorii noștri, să adresați întrebări autorităţilor: prin mail la redactia@cotidianul.ro. Sau filmaţi-vă adresând întrebarea şi transmiteţi redacţiei înregistrarea video.

Vezi și: Ultima belea: Concursul pentru ocuparea posturilor de directori

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Popescu 220 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.