×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum un minut
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 23 august 2017, 10:55
EUR (€)
-0.0014 ↘
4.5867 RON
USD ($)
-0.0073 ↘
3.9006 RON
• • •
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Mihai Tudose

Cotidianul.ro îi adresează NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI premierului Mihai Tudose

Întrebările pot fi vizualizate pe site-ul nostru și la B1 TV, precum și ascultate la Radio Gold FM.

Vă invităm și pe dumneavoastră, cititorii noștri, să adresați întrebări autorităţilor: prin mail la redactia@cotidianul.ro. Sau filmaţi-vă adresând întrebarea şi transmiteţi redacţiei înregistrarea video.

Publicat Marţi, 15 august 2017
417
 | 0
 | 2
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Vladimarrr...!!!
+1
1. "Domnule" premier Mihai Tudose, de ce iti tot bati la poponeata subalternii in vazul natiunii, tocmai mataluta, dovedit ca cel mai neperformant ministru din anterirul guvern Grindeanu ?!?! Nu cumva este vreo sechela provenita din vremurile de la gradi', cand tova' iti aplica tot in "public" cam aceeasi corectie, pentru ca in loc sa faci la Olguta, pardon !, la olita, o faceai in pantalonasii de mandru soim al patriei ? 2. Crezi matale ca, cu imaginea asta de mare haiduc mare, vei atenua aspectul de Gogea Mitu pus pe dat cu carpatorul ? 3. Mai fu unu' ca matale supranumit si Ion Te Leaga, (cu urmasi doldora de bani, cum se spune prin targ ca ar fi si fiica matale, dar eu nu cred, ca doar esti om cinstit) care, ca penitenta in parnaie, invata pe dinafara Biblia. Ce-ar fi ca matale, cat mai esti inca in libertate, sa inveti nu Codul Manierelor Elegante, ca nu ti se potriveste ioc, ci macar, ceva din codul bunului simt al romanilor, pentru a nu ajunge, Doamne fereste, ca vreun ministru cu oarce coloana verticala, sa-ti dea cu tifla si sa te lase cu ocii-n soare in fata camearelor de luat (la re)vederi ...! 4. Si cand vad cum arati si cum te porti, imi vine-n minte cum ca sahul, ar fi piesele alea de lemn, pe care le dau unii la oparte cand vor sa joace table. Hai badie, lasa pulurile si zarurile pe seama opozitiei si apuca-te in sfarsit de sah, ca dupa gramada de "liniute" trase, ai cam ajuns in pragul "martiului" ...
Publicat Duminică, 20 august 2017
+Răspunde
lili
+2
1) Dle Tudose, ce-i raspundeti dlui Dragnea care saptamana trecuta, intr-un interviu la televiziunea de casa a PSD numita Romania TV a vorbit despre COLAPSUL Romaniei: "Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit deschis într-un Interviu pentru postul România TV, despre Programul de guvernare și scandalul care înconjoară de ceva vreme controversatul subiect al Pensiilor speciale. „Ceea ce se întâmplă cu Pensiile speciale este o manipulare nesimțită. NU există în PREZENT nici o problemă cu acestea. Se vorbește despre acest subiect din martie, iar adversarii politici au și ei interesele lor să spună că țara este în colaps. România NU este INCA o țară sărăcită de TOT, trebuie să fim conștienți de asta. Eu, împreună cu echipa mea am fost la întâlniri și am vorbit cu niște investitori. În Septembrie vom avea Certitudinea că România va avea sprijin din punct de vedere economic pentru a NU pica în COLAPS”, a spus Dragnea într-un interviu dat săptămâna trecută în clădirea Parlamentului. 2) Cat de "saracita" e Romania, dle Premier Mihai Tudose?!
Publicat Marţi, 15 august 2017
+Răspunde
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Liviu Dragnea
PublicatMiercuri, 09 august 2017
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Klaus Iohannis
PublicatMarţi, 08 august 2017
 NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Carmen Dan
PublicatMiercuri, 02 august 2017
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Eduard Hellvig
PublicatMarţi, 01 august 2017
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Liviu Dragnea
PublicatDuminică, 30 iulie 2017
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Mihai Tudose
PublicatMiercuri, 28 iunie 2017
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI pentru Liviu Dragnea
PublicatMiercuri, 14 iunie 2017
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Buduca

Nu vreau să spun nimic prea direct, dar cer să fie conștientizat faptul că ar fi necesară o anchetă parlamentară pentru reconstituirea istoricului acestui draft și a culiselor politice care au condus la transformarea lui în lege.

Ioan BuducaPublicat acum 14 ore şi 17 minute