×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 21 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:12
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Asalt spre țărmurile românești
Număr record de migranți, în Portul Midia (Foto/Video)

Update Un număr de 157 de migranți din Irak și Iran, între care 56 de copii, se aflau la bordul navei care plutea, marți, în derivă pe Marea Neagră. Ambarcațiunea a fost adusă în Portul Midia, în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit reprezentanților Gărzii de Coastă, ambarcațiunea a fost adusă în Portul Midia în jurul orei 2.00.

"Azi noapte, navele Poliției de Frontieră Române împreună cu o ambarcaţiune civilă de pe platformele petroliere aflate în zonă au remorcat şi escortat în Portul Midia ambarcațiunea RUYA 1, care plutea în derivă în apele Mării Negre și pe care se aflau peste 150 de persoane. Pescadorul a fost adus în siguranță în port, în condiții de vreme nefavorabilă și mare de gradul 4-5, iar persoanele au fost debarcate. După evaluarea preliminară a stării de sănătate a acestora şi acordarea de asistență medicală de specialitate, s-au derulat procedurile specifice în astfel de situaţii, constând în activităţi de triere şi identificare a celor în cauză. În total au fost identificate 157 de persoane, care au declarat că sunt cetăţeni din Iran si Irak, 56 de copii si 101 adulți, care intenţionau să ajungă în mod ilegal în ţara noastră", arată Poliția Română de Frontieră miercuri într-un comunicat.

Este cel mai mai mare număr de migranți clandestini care au venit pe mare, în România.

Ambarcaţiunea suspectă a fost detectată în Marea Neagră marți, la aproximativ 32 mile marine Est Midia, în timp ce se îndrepta din apele internaţionale spre cele teritoriale româneşti.

Foto/Video


(I.R.)Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
3543
 | 2
 | 26
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Crocodilul
+6
Pluteau in deriva controlata de institutiile de forta ale sistemului blestemat socialist. Draga Cotidianule citi bani sunt in joc aici in afacerea asta? Omenirea mai stie altceva in afara de razboaie, dictaturi si propaganda.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
dan @ Crocodilul
+7
N-ai inteles ca e "obiectiv strategic"? vesnic de-a curmezisul dorintei guvernului de a obtine -cum zice titlul din ciul tuturor partilor";vorba lui Bertold Brecht : n-ar fi mai simplu ca guvernul sa dizolve poporul?sau...a inceput deja? l-au citit pe Brecht (sau pe Stalin?)
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Claudia
+9
Iohannis a jurat ca nu vin emigrantii pe Marea Neagra....
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Walter @ Claudia
+7
Mda. Si despre plagiat (copiere) a spus ca nu-l poate tolera ca profesor. Apoi cand a aflat ca si Luluta a copiat s-a razgandac si a zis ca el acuma nu e profesor si copierea poate fi acceptata. La Luluta evident. Acuma o sa spuna ca s-a referit la anul 2016. Asa ca ce spune primul agent imobiliar al tarii, nu prea conteaza.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Laie @ Claudia
+3
acum m-am „prins” ce a fost cu „ieșirea” lui Meleșcanu - cu cei 1700 de migranți pe care să-i primim ... ne „liniștea” ca pe vite la tăiere...tare mi-e frică să nu fie de 100 de ori câte 1700... așa câte o „înecătoare” cu câte 100 - 150 pe săptămână...au testat „ruta” cu luni în urmă iar acum îi„ ată or să se mai liniștească - încep furtunile de toamnă pe mare...„bătaia ” peștelui o să fie în primavară, cam de prin aprilie - mai ,când se liniștesc furtunile în Marea Neagră așa a fost și-n Mediterană.... cât despre „jurămintele” lui iohanis...le poți „înveli” într-un fir de iarbă....
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Dinu
+28
Daca pe astia ii descopera deja cand ajung la tarm sau aproape de el, inseamna ca cineva nu isi face treaba. De ce nu le duc inapoi in apele internationale, le agate barca cu o sufa si sa ii tracteze in larg, de unde au aia atatia bani sa plateasca calauze si transport cand la ei in tara e razboi?Cine le plateste lor drumul si ii indreapta spre Romania? Nu or fi implicate si ong-urile moliei Soros de pe la noi populate cu pomanagii de toate feluril? Si chiar daca vor ajunge cumva in occident in caz de refuz al azilului vor fi trimisi tot in Romania, ne mai lipsesc ai alte soiuri de EDITAT de parca astia ai nostri, needucati, hoti si lenesi nu ne este de ajuns. Le mai dam din banii nostri si 1200 lei, mancare si cazare gratis, ca sa stea si astia ca si EDITAT nostri toata ziua la umbra pe banii nostri. Ar trebui incarcati in tren si coborati direct in curtea nazistei Merkel si a celorlalti pupatori de islam de prin comisiile de tocat bani de la Bruxelles.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
dan @ Dinu
+12
Ba da, unele ong-uri sunt implicate; presa din Cluj striga de multa vreme ca editat ar fi obtinut o finantare de 600 000 de euro pentru a-i "caza"in doua "asezaminte" de ocrotire a specimenelor rare, la Cluj si la Baia Mare; dintre oficiali...nimeni nu stie nimic, bine ca stiu "esuatii"pe care ii culeg jandarmii de pe plaje care e directia...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
dan @ Dinu
+13
In "Monitorul oficial" din 3 iulie a aparut generosul program al guvernului (de realizarea caruia raspunde M.Ciolacu) intitulat "Obiectiv strategic general: promovarea migratiei legale in beneficiul partilor :societatea romaneasca,imigrantii si tarile din care provin";asa ca totul e stabilit,suntem pe un drum sigur si unii din "beneficiarii"strategiei incep sa apara ...alti "beneficiari"incep sa se intrebe ce-i cu atata fosgaiala pe litoral...cum se poate intelege din titlu,venirea lor e chiar un "obiectiv strategic"...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
dan @ Dinu
+5
Vezi "Monitorul oficial" din 9 ( iulie(nu 3 iulie, cum am scris adineauri, dar oricum n-a aparut, probabil fiindca am gresit data)
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Georgios
+27
Au venit din Turcia, in Turcia nu e razboi, deci cu ei in autobuze si pasolna turbinca spre istanbul. Plateste madam Merkel motorina, soferii si sandwitchurile de pe drum.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Obuz
+27
Daca privim o harta a marii Negre vedem ca nava din orice port turcesc avea o distanta mai scurta in Georgia,o alta ruta scurta spre Bulgaria si a riscat fiind pescuita de romani din apele teritoriale ucrainiene,in zona Insulei Serpilor si adusa la capului Midia !Sa mai ziceti ca reteaua de trafic uman nu e pusa la punct!
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Allahu AKBAAAAAR
+33
Pe cine nu laşi să moară, nu te lasă să trăieşti.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
teo
-34
ba baieti ...la ei e cam naspa...asa ca fuge care incotro....
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
fudulie mare @ teo
+26
E mana lui Sorosh care vrea anarhie mondiala sub diferite forme....Oameni ai lui care ii cheama in Europa, oameni ai lui care fac razboaie si goneste oamenii din tara lor...chiar romanii au fost goniti de foame sa plece...dupa ce li s-au demolat locurile de munca...etc...TOATE ASTEA TREBUIE OPRITE....cu infintarea de catre stat a FABRICILOR....oprirea migratiei....intarirea STATELOR NATIONALE...si arestarea SOROSHISTILOR...
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Gheorghe si Ion asupriti de straini @ teo
+28
da? si de ce e naspa? din cauza noastra? cine le-a adus "democracy" si "primaveri" arabe, cine a profitat de pe urma lor transformandu-i in colonii exploatandu-i sute de ani, cine le fura petrolul acum , noi? NU ! ci occidentul "civilizat" , ateu si iudeomason care a organizat si planificat aceasta invazie islamica pentru distrugerea civilizatiei crestine europene !!!
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
PD
+32
Domnule presedinte, va multumim!!! Am intrat si noi, multumita exclusiv dvs in randul statelor "civilizate" .... Mutti comanda si dvs executati....! Halal !
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Gheorghe si Ion asupriti de straini @ PD
+25
care "presedinte"? strainul de neamul românesc? pai la ce putem sa ne asteptam de la un strain? cum sa-l doara pe un strain de pamantul stramosesc, de credinta strabuna, de poporul asuprit si umilit ? chiar atit de indobitociti am ajuns da credem ca strainii ne vor binele? 28 de ani de jaf si batjocora a strainilor nu e de ajuns pentru a ne trezi ???
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
TURCALETI CU FESU ROSU
+25
Eu zic ca ministru de interne sa vorbeasca cu italienii si grecii.Procedeul traficantilor de emigranti este cam asa in cazul Italiei...Vine o nava veche in apele internationale aproape de Romania.Se blocheaza carma pe directia tarmul romanesc.Echipajul paraseste nava care este lasata sa intre in apele Romaniei.Problema ca nava vine de la turci si Herdogan ar trebui sa-si ia oamenii inapoi sau sa i se impuna sanctiuni ....
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Czestochowa
+37
Asa incet umplam Tara cu migrantii .Frumos .De pensii nu sunt bani ,dar degeaba ce contam noi bietii oameni, ceateni al Romaniei .
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Gheorghe si Ion asupriti de straini @ Czestochowa
+23
un invadator mahomedan primeste 1200 de lei pe luna fara sa munceasca nimic, de la strainii care au ocupat institutiile statului român, in timp ce un pensionar care a muncit o viata intreaga 500-600 de lei !!! iar romanii sant goniti peste hotare in occident sa munceasca ca sclavii pentru corporatiile iudeomasonice care au pus monopol pe economie resurse enegie finante media...... 941.html are-imigrant/
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Unsprezece ziariști pe lista lui Dragomir
Publicat acum 16 ore şi 48 minute
SRI, luat la întrebări despre Maior și Coldea
Publicat acum 16 ore şi 19 minute
Firea amenință cu plângeri penale
Publicat acum 14 ore şi 29 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 14 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 21 minute