Numeroși răniți, în stare critică

Douăzeci de persoane sunt în continuare în stare critică după atentatul sinucigaș cu bombă de luni seară de la Manchester având răni extrem de grave, care le afectează organele vitale și membrele, a declarat miercuri un oficial din domeniul sănătății, potrivit Reuters, citată de Agerpres.

„Avem în prezent sub tratament 64 de persoane. Dintre acestea, 20 sunt în stare critică, ceea ce înseamnă că primesc îngrijiri de urgență”, a spus Jon Rouse, responsabil al serviciilor de sănătate și sociale din zona Manchester, citat de Sky News.

„Sunt răni grave la organe vitale și la membre. Unele dintre aceste persoane vor avea nevoie de îngrijire și sprijin pentru o perioadă foarte lungă. Sunt traumatisme grave”, a declarat el.

Update: Potrivit unui ultim bilanţ al atentatului petrecut luni seară la concertul care a avut loc la Manchester, 119 persoane sunt rănite, 22 decedate şi aproximativ 20 sunt în continuare în stare critică.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.