O cisternă cu 27 de tone de combustibil s-a răsturnat

O cisternă încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină s-a răsturnat, joi, între localităţile braşovene Hărman şi Lunca Câlnicului, după ce şoferul a pierdut controlul maşinii, iar autovehiculul s-a răsturnat pe un câmp. Din cisterna fisurată a început să se scurgă combustibil, transmite Digi 24 pe site-ul său.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar şef Liviu Naghi, accidentul s-a petrecut la ieşirea din localitatea Hărman, pe DN11, la kilometrul 11-500 metri, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a răsturnat pe un câmp, pe partea dreaptă.

Cisterna, care era încărcată cu 20 de tone de motorină şi şapte tone de benzină, s-a fisurat şi s-a scurs combustibil pe câmp, însă în cantităţi mici.

Circulaţia în zonă nu a fost blocată, dar s-a circulat pe un singur sens pentru a permite utilajelor să repună cisterna pe roţi“, a declarat reprezentantul Poliţiei Braşov, citat de Mediafax.

La locul acccidentului au ajuns mai multe echipaje de Poliţie, precum şi un echipaj cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov pentru luarea măsurilor de siguranţă.

Au fost deconectate bornele pentru înlăturarea oricărui pericol de explozie şi a fost izolată zonă. La locul accidentului a fost trimis şi un echipaj SMURD, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit“, a precizat căpitanul Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.