„Mame bune şi nebune”, pe marile ecrane

Scenariştii filmului Marea Mahmureală, Jon Lucas şi Scott Moore, aduc pe marile ecrane, din 29 iulie, în aceeaşi zi cu lansarea pe ecranele americane şi canadiene, comedia nonconformistă Mame bune şi nebune, în care actriţele Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Mame bune şi nebune se înscrie în genul american uşor trash, fără a propovădui lipsa de responsabilitate în rolul de mamă, îmbinând satira cu umorul spumos.

Mila Kunis

Distribuit de Freeman Entertainment, filmul a avut deja avanpremiera în România, prilej cu care le-a oferit o experienţă unică fanilor şi vedetelor care au avut ocazia să asiste la prima proiecţie a filmului.

Mila Kunis, Kristen Bell şi Kathryn Hahn

Acţiunea filmului Mame bune şi nebune ne-o prezintă în prim plan pe Amy, interpretată de Mila Kunis, o femeie de 32 de ani, care, aparent, are o viaţă perfectă: o căsnicie fericită, copii isteţi, o casă minunată şi o carieră în ascensiune. Amy face tot ce poate pentru a fi o mamă de familie perfectă. Cu toate acestea, munceşte mult, se ocupă de gospodărie şi este pe punctul de a ceda nervos din cauza epuizării. Sătulă să respecte toate regulile impuse de societate, aceasta face echipă cu alte două mame depăşite şi ele de realitate, în misiunea de a se elibera de responsabilităţile convenţionale, impuse de Gwendoline, atotputernica preşedintă a comitetului de părinţi. Cele trei noi prietene se lansează într-o căutare nebună de amuzament şi destindere. Acţiunile lor iresponsabile, nepotrivite pentru orice mamă, aduc trioul în conflict deschis cu grupul mamelor perfecte de la şcoală şi cu reprezentanta acestora. Rezultatul va stârni hohote de râs…

Mila Kunis în rolul Amy

La jumătatea drumului între Mean Girls şi Very Bad Trip, filmul Bad Moms este o comedie spumoasă, care se va impune desigur drept comedia verii.

Merită s-o vedeţi pe Mila Kunis, care este în film sătulă de un soţ care întârzie şi de un şef de două ori mai tânăr decât ea, care se dovedeşte excelentă în acest rol de comedie. Amy se hotărăşte să vadă ce se întâmplă dacă zice “Destul!”.

Depăşite de dificultăţile vieţii perfecte

Împreună cu cele două cele mai bune prietene, Kiki (Kristen Bell) şi Carla (Kathryn Hahn), decide să devină o “mamă nebună”. Este momentul să încerce petrecerile şi mahmurelile.

Kristen Bell, cunoscută din comedii romantice sau din rolul de detectiv din pelicula Veronica Mars, joacă cu brio personajul Kiki, mamă a patru copii, devotată acestora şi îmbrăcată ca o fetiţă de 12 ani. Este amuzat să-i admiri ţinutele pastel şi aerul incredibil de inocent. Dar, în pofida aspectului, visează să aibă un accident de maşină destul de serios ca să stea în spital două săptămâni în care să nu facă nimic, doar să stea întinsă şi să mănânce şi să privească filme proaste la televizor.

Faţă în faţă cu mamele perfecte

În ceea ce o priveşte pe Kathryn Hahn, pe care cinefilii şi-o amintesc desigur din La vie rêvée de Walter Mitty sau din serialele Parks and Recreation şi Girls, joacă în acest film rolul unui personaj spontan, dezinhibat, excesiv machiat care reuşeşte să convingă celelalte eroine să lase deoparte orice rezervă. Carla, “cea mai rea” dintre mamele rele, reuşeşte în această producţie o performanţă care îi confirmă statutul de cea mai electrizantă actriţă a scenei actuale. Carla este o adevărată forţă a naturii, în egală măsură şocantă şi dulce. Fiecare reacţie a ei provoacă râsul. Această mama care “ar pleca mai curând în Afganistan”, decât la un alt meci de baseball plictisitor al soţului ei, îi vine mănuşă actriţei.

Kristen Bell şi Kathryn Hahn

Nu poate fi trecută cu vederea Christina Applegate, perfectă în rolul preşedintei Comitetului de părinţi, foarte strictă şi scorpie cât încape.

În plus, Jada Pinkett Smith este foarte nostimă în rolul mamei burgheze şi nu putem să nu-l amintim şi pe frumosul actor Jay Hernandez.

Decizia de a face loc distracţiei în viaţa lor

Pelicula Mame bune şi nebune s-a bazat mult şi pe montajul muzical.

Pelicula regizorilor Jon Lucas şi Scott Moore a avut avanpremiera americană în 26 iulie la Los Angeles, unde Mila Kunis a apărut strălucitoare, în pofida sarcinii, într-o rochie Atelier Versace, alături de o dezinvoltă Kristen Bell şi de restul echipei de actori şi de realizatori. Mila Kunis şi Ashton Kutcher aşteaptă cel de al doilea copil, după fiica lor Wyatt, care are mai puţin de doi ani.

Printre invitaţii la avanpremieră s-au numărat Kendra Wilkinson, foarte sexy cu un decolteu XXL, dar şi Dania Ramirez, Samantha Harris, Elisabeth Rohm, Laura Govan, Joely Fisher, Taylor Armstrong, Lindsey Vonn, Kara Del Toro, Kristin Cavallari, Beverley Mitchell sau Tanya Mityushina.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.