×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 9 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:34
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Alt incident grav în Parcul Plumbuita
O fetiță a fost grav rănită în locul de joacă

O altă tragedie în Parcul T din sectorul 2 al Capitalei. O fetiță a căzut victimă nepăsării autorității locale. Ea a suferit miercuri seară leziuni abdominale grave, după ce frânghia pe care se cățăra s-a desprins din șuruburile în care era fixată. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar fetiţa a fost transportată la Spitalul Marie Curie. Ca și în cazul copilului sfâșiat de câini, Primăria Sectorului 2 anunță o anchetă internă, care nu se va finaliza niciodată. Așa cum ne-a obișnuit, primarul Mihai Toader tace.

În această dimineață, viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat că Autoritatea Naţională pentru pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) face verificări. „Din câte se pare, fetiţa nu are probleme grave. La acest moment, este o anchetă internă, iar în acelaşi timp ANPC face verificări pentru a vedea a cui este vina”, a spus viceprimarul. El a mai spus că și Primăria Sectorului 2 va face propria anchetă.
Dan Cristian Popescu susţine că locul de joacă „este unul atipic”, fiind făcut în perioada 2006-2007, din donaţii primite de la statul azer.

Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor București a început o anchetă, a declarat și comisarul Mihăiță Bengh. „La ora 9, echipa de control s-a deplasat la locul respectiv. Noi nu am primit nici o sesizare. Am înțeles că minorul se află la spital, să vedem cine asigură mentenanța. Nu știm exact, până nu finalizăm controlul.”

Poliţiştii şi procurorii din Sectorul 2 al Capitalei au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce fetița a ajuns la spital. „La data de 13.09.2017, în jurul orei 19.00, prin Dispecerat 112, o unitate spitalicească a sesizat Secţia 7 Poliţie că la camera de gardă a fost prezentată o minoră, victimă a unui accident petrecut la un loc de joacă. La faţa locului s-au prezentat poliţişti din cadrul subunităţii menţionate, care au demarat verificările, în vederea stabilirii contextului în care s-a produs vătămarea. A fost realizată cercetare la locul producerii evenimentului şi au fost efectuate investigaţii în vederea identificării martorilor oculari", transmite Poliţia Capitalei.

În Parcul Plumbuita Tei s-au petrecut mai multe incidente periculoase în ultima vreme. Unele au fost din vina celor care se ocupă cu funcționarea instalațiilor, altele din nepăsarea Administrației Domeniului Public.

Gabriela DinescuPublicat Joi, 14 septembrie 2017
579
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Cum te exprimi!!!
+1
Tu cunosti sensul termenului TRAGEDIE? Tragedie este cand se moare. Drama este cand cineva sufera rau, iar o cazatura chiar si cu fracturi/dislocari, etc. este un accident nu o tragedie. O franghie a fost fixata de un lucrator, poti demonstra ca nu a intervenit o persoana care sa fi incercat sa ''ia'' franghia sau folosirea de mult timp nu i-a afectat ''nodul''? Parintii verifica sunt atenti sau lasa totul in voia intamplarii?
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
dandy @ Cum te exprimi!!!
0
Se vede că nu ai copii. Dacă fetița rămâne infirmă pe viață nu este o tragedie? Cred că nu stăpânești realitatea vieții, trosnești de dragul de a te vedea. editat
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Dandy fii rational @ Cum te exprimi!!!
0
Ba stiu ce inseamna sa ai copil si sa nu-l lasi la intamplare si sa strangi din dinti cand se juleste, dar nu mi-as lasa fetita sa se agate de o franghie, pentru ca e fetita nu baitoi, cine are complexul ca nu are un baiat sa-si faca unul, nu sa trasforme o fetita care ar trebui sa-si dezvolte frumusetea interioara intr-un razboinic care la varsta iubirii in loc sa viseze la un gest tandru sa se ia la intrecere cu baietii ''cat rezista'' la lichide asa cum face fiica unui politician criticat ca a incercat s-o salveze de un eventual viol la 15 ani. Degeaba cobesti, pentru ca in articol se precizeaza ca ''se pare nu sunt probleme grave'', tot acolo se preciza ca s-a ranit la abdomen, deci nu are fracturi, a cazut pe burtica, iar daca ar fi fost nevoie de operatie sigur autoarea ar fi relatat in detaliu pentru senzatie, intre timp a schimbat si titlul, un lucru pozitiv din ''Inca o tragedie''. Fiti rationali nu reactionati afectiv la toate stirile. Poate o ancheta de cata grija au avut parintii ar fi necesar. Daca ati avea o sursa statistica ati afla de cel putin un copil care nu a avut noroc, dar viata lui nu conteaza pentru ca nu se coreleaza cu o problema politica/administrativa. Sunt multe drame, dar nu a fost sa fie aici.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Crocodilul
-5
Se musamalizeaza socialist.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Lae
-4
Parintii, ca si toata lumea, trebuie sa stie ca nimic din ce e gratis nu e bun.
Publicat Joi, 14 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 23 ore şi 40 minute
Lista lui Dragomir: Ne-au șocat numele
Publicat acum 22 ore şi 15 minute
Ziariștii acoperiți, în pericol
Publicat acum 23 ore şi 3 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 6 ore şi 4 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 36 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 51 minute