O „love affair” între Obama şi Beyonce?

Presa din SUA ar fi pe punctul să dezvăluie o legătură între preşedintele Barack Obama şi cântăreaţa Beyonce, scrie luni site-ul Gala.fr.

Invitat luni dimineaţă în direct la o emisiune pe care Jean-Marc Morandini o realizează la Europe 1, paparazzi Pascal Rostain a lansat o bombă mediatică, anunţând că presa americană se pregăteşte să divulge marţi o « afacere » între Obama şi Beyonce. Acum cinci zile, ziarul “National Enquire” scria că actualul cuplu prezidential american ar fi pe punctul să divorţeze.

Luni dimineată, Pascal Rostain, invitat în direct la Europe1, a întărit acest zvon, spunând că presa americană (ziarul «Washington Post», mai exact) ar vorbi marţi despre o « afacere » între Barak Obama şi Beyonce.

“Ştiţi că, în acest moment, în Statele Unite, este pe cale să se consemneze ceva extraordinar», a declarat el la microfonul emisiunii realizate de Jean-Marc Morandini.

De altfel, acest lucru va ieşi la iveală mâine în «Washington Post». Deci nu se poate spune că ar fi vorba de o presă de scursură, care ar scrie despre o presupusă legătură între preşedintele Barack Obama şi Beyonce. Pot să vă asigur că lumea întreagă va vorbi despre acest lucru», a declarat el, citat de Gala.fr.

Acest seism mediatic s-ar putea produce chiar în timpul vizitei în SUA a preşedintelui francez Francois Hollande, şi el subiectul unei dezvăluiri despre relaţia amoroasă cu o tânără actriţă pariziană, fapt ce a dus la despărţirea lui de amanta Valerie Trieiweiller.

În acest weekend, Pascal Rostain, aflat la originea acestui zvon, a vorbit despre faptul respectiv într-un interviu acordat ziarului parizian «Matin».

«Într-un prim moment au existat imagini fixe sau televizate ale cuplului Obama devenit puţin cam distant, a remarcat el.

În mod legitim se pot pune câteva întrebări. Am constatat acelaşi lucru examinând imagini între Hollande şi Trieiweiller.

Apoi a apărut zvonul. Cel cu Obama şi Beyonce, de exemplu. Dar pentru că este doar un zvon nu trebuie mers pe teren pentru a verifica? Nu trebuie uitate Marilyn (actriţa care a avut o relaţie cu preşedintele John F. Kennedy – n.n.) sau Monica Lewinsky (asistenta de la Casa Albă cu care s-a încurcat Bill Clinton – n.n.).

Poţi fi preşedinte al primei puteri a lumii, dar nu eşti mai puţin om».

Într-un intrerviu acordat în 2012 unui post din Cleveland, Obama a vorbit despre Beyonce şi Jay Z.

Am învăţat să-i cunosc, spunea el. Sunt bune persoane. Beyonce nu putea fi decât foarte prietenoasă cu Michelle şi fetele (soţia şi fiicele lui Obama – n.n.). Deci suntem buni prieteni. Vorbim despre aceleaşi lucruri cu care vorbesc cu toţi prietenii mei».

Dacă se adeveresc cele declarate de Pascal Rostain şi cotidianul amintit va scrie despre acest zvon, trebuie precizat că «Washington Post » este unul dintre cele mai prestigioase ziare din SUA şi din lume, el fiind reputat pentru anchetele sale, care i-au adus nenumărate premii Pulitzer.

Este cotidianul care a dezvăluit, de pildă, afacerea Watergate, care a zguduit din temelii societatea americană şi în urma căreia preşedintele Richard Nixon a demisionat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Petre Nicolae 98 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.