O nouă dezvăluire în cazul prăbușirii avionului în Franța

Un anchetator în cazul accidentului aviatic produs marţi în Franţa a declarat că înregistrările vocilor arată că un pilot a părăsit carlinga înainte ca avionul să piardă altitudine şi nu a mai putut intra înapoi, transmite New York Times.

Anchetatorul a vorbit despre o conversaţie „foarte plăcută, foarte calmă” între piloţi în prima parte a zborului. Apoi, înregistrarea audio arată că unul dintre piloţi a părăsit carlinga şi nu a mai putut intra.

„Tipul de afară ciocăne uşor în uşă şi nu îi răspunde nimeni. Apoi bate mai cu putere, şi niciun răspuns. Nu primeşte niciun răspuns. Poţi auzi cum încearcă să spargă uşa”, a declarat sursa citată.

„Încă nu ştim motivul pentru care unul dintre indivizi a plecat. Dar ceea ce este sigur este că la finalul zborului, celălalt pilot este singur şi nu deschide uşa”, a mai spus anchetatorul.

În accidentul aviatic din Franța au murit 150 de oameni. 144 erau pasageri, iar șase – membri ai echipajului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.