O sugestie din partea lui Putin pentru preşedintele Republicii Moldova

Într-o discuție tete-a-tete dintre Nicolae Timofti și Vladimir Putin, ultimul i-ar fi sugerat președintelui Republicii Moldova că direcția de dezvoltare aleasă este una incorectă și că țara nostră ar trebui să caute să se apropie de Uniunea Vamală. Detaliile au fost divulgate de secretarul general al Aparatului Preşedintelui, juristul Ion Păduraru, în cadrul emisiunii „Ochiul Public” de la NorocTV, transmite UNIMEDIA.

„Ultima dată, domnul Timofti a avut posibilitatea să discute la Minsk cu Vladimir Putin. Într-o discuție dintre cei doi președinți s-a pus întrebarea dacă cumva Republica Moldova nu a greșit adresa, adică cu direcția de dezvoltare. Dl președinte a confirmat că alegerea este integrare în Uniunea Europeană”, a declarat Păduraru.

Republica Moldova nu poate ceda în fața presiunilor Rusiei și nu o va face. „Este voința poporului, înregistrată și printr-o hotărâre de Parlament. Nu există alternativă pentru vectorul european”, a reiterat funcționarul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.