×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 17 august 2017, 20:38
EUR (€)
+0.0079 ↗
4.5816 RON
USD ($)
+0.0111 ↗
3.9104 RON
• • •
O țară devorată de șacali

Oamenii sunt topiți de plictiseală și de lehamite. Chipul lor pare a fi devorat din interior. Nimeni nu mai poate zâmbi în fața micilor bucurii care îndrăznesc să reziste deznădejdii. Așa arată oamenii într-o țară devorată de șacali ascunși vederii sau camuflați în „oameni de bine“. Doar ei zâmbesc mereu. Bine îmbrăcați și cu optimismul afișat tendențios.

Șacalii au inventat multe jocuri financiare pentru început, precum: Caritas, FNI, Țigareta I, Țigareta II, Bancorex, Banca Albina, Banca Turco-Română, Banca Internațională a Religiilor etc. Întâi au regionalizat prada în zone de influență. Acolo șacalii și-au sporit haita de clienți politici. Au luat în stăpânire străzi, cartiere, sate și comune, hălci de oraș și chiar orașe întregi, apoi, prin asociere, și-au adjudecat câte un județ sau părți din acesta și a apărut fauna baronilor locali. În teritoriu nimeni nu mișcă fără avizul pozitiv al șacalului. Vă închipuiți oare cum ar arăta o zi din viața unui om obișnuit prin Videle, Corabia, Zimnicea, Mizil, Fălticeni, Deta, Tecuci, Dorohoi etc.? Primarii nu administrează de fapt nimic. Și adesea nici prefecții. În spatele lor se află un șacal.

Pe latifundiile lor societatea s-a fragmentat și s-a atomizat. O lume hăituită cu fiecare zi, umilită și obligată la compromisuri. Bărbați și femei, tineri și bătrâni fără orizonturi de așteptare. Sclavi ai timpurilor moderne după o rețetă medievală.

Și acești „sclavi“ plătesc taxe și impozite. Șacalii nu. Ei beneficiază prin firmele lor de ceea ce plătesc douăzeci de milioane de sclavi. Pe o uriașă latifundie numită „România“.

Haitele de șacali au proliferat. Sunt mai multe și se războiesc pe ceea ce a mai rămas de devorat. Lupta lor se duce undeva sus, departe de vederea sclavilor și fără înștiințarea lor. Șacalii au ajuns să vândă viețile muritorilor de rând. Dar și viețile copiilor și ale nepoților lor. Au închiriat destinele a două, trei generații. Căci toți aceștia vor plăti datoriile externe uriașe preluate pentru a ține încă în viață o pradă numită „România“. Rețeta este simplă, la îndemâna oricărui mafiot de periferie: împrumuți bani de la alții și plătește prostimea care supraviețuiește pe latifundie. Aceeași rețetă medievală.

Dar nu este suficient. Șacalii pregătesc împărțirea definitivă a prăzii prin dezmembrarea ei. Pentru ca lucrurile să fie clare și nimeni să nu mai calce teritoriul celuilalt. Așa a apărut ideea cu regionalizarea. Acesta este de fapt scopul ei. Ce vor face „sclavii“? De această dată, fiecare regiune cu „sclavii“ ei și fiecare stăpân cu „sclavii“ lui. Trecerea dintr-o latifundie în alta se va face cu dezlegare de glie și contra taxă.

Șacalii sunt solidari, în ciuda războaielor necontenite dintre ei, pentru influență în teritoriu și mai ales în haită. Șacalul alfa este un jucător dur, iar duritatea lui aruncată asupra celor ca el își multiplică durerea în viața celor de jos.

În penitenciarul stăpânit de șacali, oamenii se privesc fără reacție. În ochii lor nu mai există nicio răzvrătire. Sunt parcă epuizați, stinși din interior de orice dram de forță. Este lehamite și deznădejde. Într-o țară devorată de șacali.

Adrian MajuruPublicat Vineri, 26 mai 2017
3650
 | 33
 | 26
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Crocodilul
-5
Si devorata PROPAGANDISTI SOCIALISTI si securisti.
Publicat Duminică, 28 mai 2017
+Răspunde
moser
+2
desi cunoastem cate ceva fref sacalii posftdecembridti..nu ar fi sgtricat cateva nume ..asaaaa npentru coloratura.ca elita politica romaneasca ni constituita din sacali..este deajuns sa vezi in fruntea bucatelor pa bashescu ..si te i lamurit. n am nimic cu insu asta ca sa nu zic ....dar te cricesti cum prin tot ceea ce reprezinta relatii ,inselaciune, frauda ..a reusit nu numai sa si clsdeasca un imperiu (mai mic adevarat) dar sa castige sio simpatyizanti..cand se vede din avion ca tot ce face i imoral sin antinational dar mai presus den orice inuman..
Publicat Duminică, 28 mai 2017
+Răspunde
just
0
Definiție corectă a capitalimukui corect, gionalizant.....!
Publicat Duminică, 28 mai 2017
+Răspunde
DREAPTACZC
+5
De aceea este indicat constituirea unei organizatii secrete nationaliste care sa elimine fizic toti sacalii ... unul dupa unul ... fara sa lase urme! Numai in mod radical putem extirpa cancerul socio-politic creat!
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Toma
+9
Mult adevar in ceeace spui dumneata dle. Majuru. Din pacate tot acest jaf de distrugere a economiei Romaniei, de insusire de catre smecheri a avutiei nationale care a fost proprietatea poporului roman s-a facut sub ochii blajini a acestui popor supus, un popor numit de Arghezi hibrid corcit. In nicio tara din lume poporul n-ar fi admis ca obiectivele economice majore aflate in proprietatea sa sa fie distruse, furate sau date la straini. Incepand cu fabricile de avioane, de locomotive , de masini grele (IMGB si IUG-urile), de tractoare, camioane si autobuze, siderurgia feroasa si neferoasa (aluminiul) si nu in ultimul rand terenurile arabile si padurile. Astaeste, 20 de milioane de romani au ramas saraci, pe drumuri si cateva zeci de mii de smecheri au devenit feudali, imbogatiti peste masura, smecheri care au favorizat cedarea la starain a bogatiilor nationale(vezi petrolul, bancile, cimentul, distributia energiei,gazelor si apei si altele. Pentru salvarea natiei romane trebuie gasite solutii de cativa patrioti si explicat acestui popor pasiv ca trebuie sa fie activ pentru reafirmarea in istorie.
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Gmbplay
+10
Numarul acestor derbedei este de cineva sute de mii pina dintr-un milion,dar prăpădul rămas după ei este devastator.Nu cred ca vom găsi ac de cojocul lor tinind cont de dorințele de schimbări legislative cu care toți sint de acord(vezi grațierile,legea lobiului adică a furtului legal).
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Carlos Sacalul
+11
Sacalii sant animale simpatice si cred ca Hiene,li se potriveste manusa.Ce aveti cu bietii sacali?
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Mitica Blajinul
+21
Regionalizarea e o idee extrem de periculoasa. E primul pas pentru dezmembrarea teritoriala a tarii. Noua ni se povesteste numai de avantaje si nu se sufla o vorba despre dezavantaje.
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Stefan
+10
Daca toti am fi uniti si am merge pe o singura idee, fara a fi influentati de sacali, poate s-ar schimba ceva, dar dezbinarea. invidia si prostia sunt la ele acasa, asa ca ne meritam soarta.
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Ion Tarlea
+10
E atat de simplu. O frazä: Jur credintä vesnicä Republicii Socialiste Romania. Decembrie 1989, au fost sacrificati ca mieii. Dupä 1990 secventa Mures, s-a constatat cä nu se poate färä ei. Astäzi s-au räzbunat deja de mult! Gehlen pe romaneste! Continuare.
Publicat Sâmbătă, 27 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
Lazăr și Kovesi - stat în stat
Publicat acum 23 ore şi 48 minute
Țara gîfîie, economia crește
Publicat acum 24 minute
Coldea, candidat unic la un concurs fake
Publicat acum 13 ore şi 52 minute
Propunere radicală a lui Pleşoianu
Publicat acum 6 ore şi 13 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat acum 13 ore şi 9 minute
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat acum o oră şi 22 minute