O victorie și o înfrângere pentru românce

Perechea formată din românca Raluca Olaru și ucraineanca Olga Savchuk a câștigat finala de dublu a Turneului WTA de la Hobart în fața jucătoarelor Gabriela Dabrowski (Canada) / Yang Zhaoxuan (China), scor 0-6, 6-4, 10-5.

„Începutul nu a fost unul fericit, dar chiar şi aşa simţeam că nu suntem departe ele şi că putem întoarce. În setul al doilea am luat fiecare minge în parte, ne-am concentrat mai bine, am fost mai hotărâte şi jocul a început să se lege. În super-tiebreak, am avut mai multă încredere şi cred că am condus jocul”, a declarat Olaru, la „Digi Sport Matinal”.

Raluca Olaru a câştigat astfel al şaselea ei turneu de dublu în circuitul WTA.

La același turneu, la proba de simplu, Monica Niculescu (40 WTA) a fost învinsă în finală în două seturi, cu un scor categoric, 6-3, 6-1, de jucătoarea belgiană Elise Mertens (127 WTA), venită din calificări.

Niculescu ratează astfel câștigarea celui de-al patrulea trofeu WTA din carieră. Monica are în palmares trei titluri WTA la simplu, câștigate în 2013 la Florianopolis, în 2014 la Guangzhou și în 2016 la Luxemburg.

”Vreau să o felicit pe Elise, a avut o săptămână bună, sunt fericită că am ajuns în finală, sper să revin anul viitor și să fac un pas în plus”, a spus Monica Niculescu la finalul partidei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.