Oamenii au ieşit din nou în Piaţa Victoriei

Peste 200 de oameni au protestat, sâmbătă seară, în Piaţa Victoriei din Capitală. A fost a nouăsprezecea zi de manifestaţii antiguvernamentale.

La prânz, aproximativ 500 de părinţi şi copii au participat la „Lecţia de educaţie civică”.

Oamenii au protestat şi în alte oraşe din ţară faţă de guverun, zeci de oameni ieşind în stradă la Galaţi, Constanţa, Cluj şi Braşov.

Oamenii au scandat împotriva guvernului şi a PSD-ului, au cerut demisia lui Sorin Grindeanu: „Hoţii!”, „Demisia!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Jos Tăriceanu, Dragnea şi Grindeanu!”.

Ca şi la precedentele proteste, manifestanţii au venit cu steaguri tricolore şi cu vuvuzele.

Cei mai mulţi protestatari au ieşit în Piaţa Victoriei pe 5 februarie, când Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale. Peste 280.000 de oameni şi-au strigat atunci nemulţumirea.

Şi în faţa Palatului Cotroceni s-au strâns aproximativ 100 de persoane pentru susţinerea guvernului Grindeanu. Aceştia au cerut demisia preşedintelui Klaus Iohannis. A fost a paisprezecea zi consecutiv de când protestează.

De asemenea, aproximativ 6.000 de oameni au participat sâmbătă, în Piața Vasile Milea din centrul municipiului Pitești, la mitingul organizat de PSD Argeș pentru susținerea Guvernului Grindeanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.