Oana Paraschiv se alătură echipei Marius FM

De marţi, 17.01, echipa Marius FM se măreşte. Oana Paraschiv se alătură celor doi Marius pentru a-i „readuce cu picioarele pe pământ” cu cele mai importante ştiri ale zilei. Oana nu va redacta un buletin de ştiri clasic, ci va interveni pe parcursul emisiunii, ori de câte ori se întâmplă un eveniment semnificativ pentru marele public.

„După o pauză de trei ani, aşteptăm cu nerăbdare momentul reîntoarcerii într-un studio de radio. Smart FM este locul potrivit, pentru că aici este o emoţie specială, care se simte chiar şi în calitate de ascultător. Cred că am sosit chiar la momentul oportun, pentru că astăzi au fost publicate audienţele ultimului val de măsurători radio, iar Smart FM are o creştere importantă pe publicul comercial din Bucureşti, practic şi-a dublat audienţa. Sunt onorată să mă adresez unor «neascultători» atât de speciali”, spune Oana Paraschiv.

Oana are o experienţă importantă în radio, prezentând ştiri, timp de opt ani, la Kiss FM şi a fost coprezentator la matinal, alături de Şerban Huidu şi Mihai Găinuşă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.