Obiceiul incredibil al unui premier

Premierul Noii Zeelande John Key a trebuit să ceară scuze miercuri unei ospătărițe care l-a acuzat că a tras-o de mai multe ori de păr, transmite AFP.

Ospătărița l-a acuzat pe premier că a tras-o de păr în cel puțin șase rânduri în cursul vizitelor la cafeneaua în care este angajată. Și aceasta — a povestit femeia — în timp ce ea nu a făcut niciun secret din faptul că nu-i suportă comportamentul și le-a spus gărzilor de corp ale premierului că îl va plesni dacă insistă.

Soția premierului, Bronagh, i-a spus acestuia „să lase în pace sărmana fată”, conform ospătăriței. Șeful guvernului dă impresia că „nu are nimic altceva de făcut”, acuză aceasta, descriindu-l astfel: „Era ca un tiran într-o curte în recreație care trage de păr fete pentru a le face să reacționeze pentru a trăi un sentiment de putere”.

La sfârșitul lunii trecute, premierul i-ar fi oferit două sticle cu vin, explicându-i că nu și-a dat seama cât de dezagreabil îi găsea ea comportamentul, conform relatării femeii. „Într-adevăr ? Era aproape mai ofensator decât hărțuirea !”, concluzionează aceasta

Oamenii premierului au declarat că acesta și-a cerut scuze ospătăriței.

„Este o cafenea pe care are obiceiul s-o frecventeze împreună cu Bronagh (soția premierului – nr.) și amândoi au relații bune cu cei care lucrează acolo. El nu a vrut niciodată s-o pună într-o situație inconfortabilă și i-a cerut scuze”, a declarat o purtătoare de cuvânt.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.