Obida lui Băsescu: „Românii, ușor de manipulat”

Românii privesc cu satisfacție spectacolul cătușelor pentru că sunt ușor de manipulat și nu înțeleg faptul că, în realitate, asistă la un proces de distrugere, a susținut joi seară Traian Băsescu la B1 TV, într-un un nou atac la Klaus Iohannis.

”Datorită nivelului relativ scăzut de înțelegere a democrației, românii sunt relativ ușor de manipulat. Spre exemplu, acum președintele Iohannis face un joc de o mizerie inimaginabilă: împarte partidele în partide curate și partide de penali, uitând că în spatele lor sunt milioane de oameni. El nu poate împărți țara între Iohannis și bobocica aia de la PNL, Gorghiu, pe de o parte, și penalii, de cealaltă parte. Nu merge, nu merge. Face un joc. El și toată divizia de presă joacă această partitură care e catastrofală pentru români. Deci românii sunt ușor de manipulat. Din acest motiv privesc și cu atâta fericire spectacolul cătușelor, fără să își dea seama că e un proces de distrugere. Eu n-o să fac, oricât m-ar pune Iohannis în barca penalilor. Sunt un fost președinte care are responsabilitatea morală de a continua să urmărească. Nici domnul Iohannis nu are experiența pe care o am eu în a înțelege procesele din societate.

Eu cred că el nu înțelege acum ce se întâmplă cu România. Politica de legumizare a României. Nu poți să faci din România o legumă în UE sau în NATO decât dacă prostești poporul, dacă manipulezi poporul să creadă și el că toți oamenii politici trebuie arestați, că dacă ai vorbit, atunci ai instigat, așa cum spune procurorul.

Românii sunt la stadiul la care se bucură că i-au distrus firmele fără să înțeleagă că o singură firmă românească plătește mai mult către buget decât zece multinationale”, a acuzat Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.