Oficiali români, interdicţie de călătorie în SUA

Articolul Oficiali români, interdicţie de călătorie în SUA a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

linx
+8
Inca odata se dovedeste ca Tariceanu este singurul politician roman care a sesizat pericolul ca tara noastra sa nu devina colonie O mai mare impertinenta din partea asa zisilor „parteneri nu am intalnit Ne apara Johannios de acest pericol ?
Publicat acum 6 ore şi 4 minute
+Răspunde
Pe-aici-nu-se-trece!
+9
O-ho-ho! Ia, daţi-le interdicţie la voi, acolo, şi corporaţiilor oculte, care ne râcâie solul şi subsolul într-o ilegalitate strigătoare la Cer! Ba, ne mai şi tund codrii verzi de brad şi câmpurile de mătasă, noi plângându-ne jalea-n casă, cu lacrimi multe, multe!(Goga). Atenţie însă şi la acţiunile DNA, care arestează fără să confişte bani mulţi, mulţi, însuşiţi ocult… DE CINE?! Oare din ei s-au mărit penibilele alocaţii ale pruncilor noştri? Ei, NU! E praful din ochi cu care ne chiorăsc „aleşii”(?!) Neamului pentru a nu vedea ce se întâmplă cu averile uriaşe confiscate pe şest de la cei ce pentru libertatea lor tac mucles!!
Publicat acum 6 ore şi 31 minute
+Răspunde
stelu
+12
Cel mai mare Terorist la nivel planetar, cel mai mare corupator si mituitor de pe acest pamant , si aici ma refer la U.S.A. [[ UNIUNEA SOVIETICA AILALTA ]] dupa cum bine declara un mare anlaist politic american chiar in paginile acestui cotidian [[ imi scapa numele ]] vine acum pe nepuse masa si aplica o ..Lovitura de Maciuca.. Romaniei [ COLONIEI ]] drept in moalele capului..!! Ce sa vezi , cica anumiti oameni politici din aceasta tara sunt ..Suspicionati.. de coruptie si nu vor mai avea acces pe teritoriul Yancheilor..!! Misto de tot nu am ce spune. Dupa ce au girat mai bine de 10 ani regimul ..Mafiot de Crima Organizata Basista.. din Romania prin Ghitanstain[[ acum mare mahar la fondul propietatea din Romanica , ajuns in aceasta functie cu ajutorul Basaului ]] unde jafurile, talhariile, mita si hotia au fost politica de stat, prejudiciile ridicandu-se in acesti ani la zeci si zeci de miliarde de euro, fara ca acesti .. Snapani si Satrapi.. ricani s-a sufle o vorbulita.Ba mai mult ne si ameninta prin Ghiutanstain, s-a spunem mersi ca nu se trag cu mitralierele in noi dupa acoperisuri cum se intampla prin Siria, in urma demonstratiilor de la universitate..!! Acum se trezira ricani ca vezi doamne oameni din clasa politica Romana ar fi corupti.. Fac pariu cu dvs. daca vreodata va aparea in public aceasta lista , nu veti vedea nici un mafiot portocaliu mentionat de catre ricani, cei corupti suspicionati vor fi numai de la Psd. Poate acum vor intelege si ..Tampitii. patriei ce este cu condamnraea lui Dragnea. Daca ricani doreau un stat de drept si justitie adevarata, ei trebuiau s-a fie primi ce urlau impotriva acestor abuzuri, nu pt. ei aceasta Vrajeala .. cu suspiciuni rezonabile ..constituie jucaria suprema ce inchide gura oricarui politician ce nu le fac jocurile lor murdare in aceasta tara, despre asta este vorba oameni buni. Au incercat si la Unguri, dar aia au dat de pamant cu Ricanii , au avut si au demnitate si onoare.. Bravo lor..!!!
Publicat acum 8 ore şi 49 minute
+Răspunde

Micro supt”

+21
Foarte cool”.Dar nici hotii lor sa nu mai intre la noi, deghizati in alte forme de viata, toxice.
Publicat acum 11 ore şi 49 minute
+Răspunde
charlis
+19
Nastase ar trebui sa spuna cum sta treaba cu BECHTEL! Apoi cu Microsoft, cu inchisorile CIA, etc BASESCU spunea ceva de GUANTANAMO, sa vorbeasca!
Publicat acum 12 ore şi 24 minute
+Răspunde
Cata
+31
Sa va faceti selfie cu taburile americane care strabat tara si cu porcaria aia de la deveselu… ungaria a reactionat dur. slugile de la bucuresti vor baga capul in nisip! mama voastra de tradatori! sua e cea care initiaza coruperea, prostii pun botul dupa care urmeaza lobby-ul american pentru interese proprii. apoi latra precum gistele ca exista corupti… asta e, noi nu avem FED da am ajuns slugi ale intereselor globalizarii prin dezradacinare, instrainare, emigratie, vinzarea resurselor si a pamintului. bravo romani cu ciunga-n par!
Publicat acum 15 ore şi 38 minute
+Răspunde
stelu @ Cata
+21
Felicitari Maestre. Ati pus punctul pe .. i .. Asta este o mare bataie de joc la adresa noastra ca popor , suntem considerati deja ..Sclavii si Iobagii.. lor..!!
Publicat acum 12 ore şi 34 minute
+Răspunde
doar o vorba sa-ti mai spun
-18
Mi se pare normal sa nu permiti unuia condamnat penal din alta tara sa intre pe teritoriul statului tau. Are antecedente si poate vrea sa faca fapte penale si la tine in tara. Nu inteleg cum de l-a primit Franta pe Adrian Nastase.
Publicat acum 15 ore şi 52 minute
+Răspunde
ochi ager
+31
Au incercat si cu ungurii care le-au dat cu flit acum au venit la altii mai prosti: romanii si bulgarii. Cum poti sa vii sa spui ca un om nu poate calatori ca sunt SUSPICIUNI? vremea stalinismului vestic.
Publicat acum 20 ore şi 34 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.