Ofiţer SRI sacrificat pe altarul UDMR (AVO?)

Ofiţerul SRI care şi-a „permis” să-l filmeze la hotelul Bradul pe primarul din Mircurea Ciuc la o întrunire de taină cu „musafiri de la Budapesta” – gurile rele spun că erau membri ai securităţii maghiare, fostă AVO -, bătut apoi crunt în plin centrul oraşului şi tâlhărit (de către primar şi o persoană necunoscută!?), a fost trecut în rezervă, pensionat pe motive medicale. Amănunte despre acest caz, în articolul din cotidianul.ro SRI, prins în ofsaid la Miercurea Ciuc.

Ofiţerul, la 45 de ani, trebuie acum să-şi întreţină familia, o soţie şi doi copii minori, dintr-o pensie stabilită la 1.200 de lei. După bătaie, ofiţerul internat la spitalul din Miercurea Ciuc a fost dat afară ca un câine şi mutat la Braşov – spun aceleaşi guri rele – la intervenţia primarului. Ulterior, rezervistul, ca simplu cetăţean, luând loc la un meci de hochei în tribunele patinoarului din Miercurea Ciuc, a fost văzut de acelaşi primar, care a strigat către bodyguarzi şi spectatori: ”Luaţi-l şi scoateţi-l afară!”,ceea ce s-a şi întâmplat. Fostul sereist a fost agresat din nou şi scos brutal în stradă. Acum, este cercetat de Parchetul Militar pentru că ar fi perturbat dreptul la liberă întrunire. Nicio veste însă despre anchetarea primarului pentru ultraj, violenţe şi tâlhărie, primar apărat de avocaţi din Cluj care poartă nume româneşti, încă nicio veste despre trădări la nivel înalt, ordine bezmetice sau aranjamene politice şi/sau geostrategice. Vom reveni.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Marcel Barbatei 218 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.