Olguţa şi-a pus şoferiţa director la Casa de cultură şi finul director la RAT

Ultimele isprăvi ale primăriţei Olguţa Vasilescu ar trebui să-i pună serios pe gînduri pe craiovenii care au ales-o anul trecut. După ce şi-a numit finul, Radu Preda, ca director la RAT, ea şi-a numit în aceste zile şoferiţa ca director al Casei de cultură “Traian Demetrescu”, deşi Ana Maria Constantinescu n-are de-a face cu cultura nici măcar cît are Olguţa cu Pareto.

Şoferiţa Olguţei – numită director la Casa de cultură “Traian Demetrescu”

Ana Maria Constantinescu, preşedinta filialei Dolj a PER, a fost pînă zilele trecute şoferiţa şi consilierul personal al Olguţei Vasilescu, fiind în acelaşi timp şi membră în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Oltenia. Singurul ei merit este că tatăl său a murit în timpul Revoluţiei, dar, din respect pentru revoluţionarul Doru Constantinescu, fătuca ar fi trebuit să refuze astfel de numiri, căci în Revoluţia din decembrie 1989 au murit oameni (între care şi tatăl ei) tocmai pentru a pune capăt mentalităţilor comuniste care defineau PCR ca sistem de Pile-Cunoştinţe-Relaţii!

Numirea ei ca director al Casei de cultură “Traian Demetrescu” nu este decît o recompensă pentru că Ana Maria Constantinescu (căreia primăriţa i-a promis că-i va fi naşă dacă se va mărita cu actualul său prieten, Cătălin Resceanu, director al SC Pieţe şi Târguri Craiova) a sprijinit-o pe Olguţa Vasilescu în campania electorală, însă fata nici nu bănuieşte planurile diabolice ce stau în decizia fostei peremiste, mai exact, atragerea de partea sa a organizaţiilor de revoluţionari craioveni, care au fost pînă acum în parohia fostului primar Antonie Solomon!

Mai nou, potrivit unor surse apropiate Primăriei, Ana Maria Constantinescu a primit o nouă sarcină de la şefa ei, Olguţa Vasilescu, aceea de a se ocupa ca, măcar în Oltenia, articolele de presă pozitive să fie preponderente pentru a echilibra imaginea extrem de şifonată a Primăriţei în presa centrală.

Finul Radu Preda a fost luat de la cimitire şi uns director la RAT

După cîştigarea alegerilor de anul trecut, Olguţa Vasilescu l-a numit pe Radu Preda mai întîi director la RAADPFL, unde se ocupa de cimitirele craiovene, după care l-a uns director la RAT, deşi nu are nici o treabă cu transportul local!

Iată motivaţia cu care, pe contul său de socializare, Olguţa Vasilescu a încercat să-i liniştească pe salariaţii care nu înţelegeau de ce le-a fost trimis un director nepriceput în munca lor: „Observ o îngrijorare la angajaţii RAT după numirea lui Radu Preda în funcţia de director. După Termoficare, pe care am descurcat-o cu greu, cea mai problematică regie rămâne RAT, cu 350 miliarde datorii. Rezultat al prăduielii, ani de zile. L-am trimis acolo pe omul în care am cea mare încredere, care a făcut farmacie în contabilitatea RADPFL şi care a stopat jaful din cimitire. Ce pot promite e că va stopa furtul de motorină, că nu îi e frica să ia decizii grele şi că va da Parchetului de lucru”!

Finul Radu Preda, „demolatorul” Olguţei, care a făcut ordine în cimitire, motiv pentru care a fost numit director la RAT, „ca să stopeze furtul de motorină”!

Cu o asemenea motivaţie penibilă, primăriţa a încercat să ascundă adevăratele motive ale numirii lui Radu Preda sub această prea mare pălărie.

Radu Preda a fost colegul Olguţei Vasilescu la PRM, fiind chiar preşedintele organizaţiei de tineret. În acea vreme, în emisiunile TV pe care le-am realizat, Radu Preda dădea de pămînt cu actualii săi şefi Claudiu Manda şi Florentin Gust, care conduceau organizaţia de tineret a PSD!

Cînd Olguţa a trecut la PSD, Radu Preda i-a devenit şef de cabinet, fiind, în acelaşi timp, consilier judeţean. Cum singur spune, Olguţa i-a devenit şi naşă de cununie, astfel încît aceasta poate fi explicaţia primăriţei pentru numirea sa în fruntea unei regii încărcate de datorii şi probleme: “L-am trimis acolo (la RAT – n.n.) pe omul în care am cea mare încredere”.

Aceste două numiri nu sînt singurele gesturi pe care Olguţa Vasilescu le face pentru a-şi aduce aproape foştii colaboratori din PRM, cu care, practic, acum domină PSD-ul din Dolj. Cea mai spectaculoasă numire este cea a lui Gigi Nedelescu ca city manager, urmată de aducerea Mihaelei Covaci, fostă vicepreşedintă a PRM Arad, care conduce departamentul de investiţii din Primăria Craiova!

În zilele următoare vom prezenta toată gaşca de rude şi apropiaţi pe care Olguţa Vasilescu i-a aruncat în funcţii de conducere. Devenită recent vicepreşedintă la nivel naţional în PSD, Olguţa Vasilescu este pe punctul de a legitima ideea că PSD revine la mentalităţile cu care a condus ţara între 2000 şi 2004.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ion Spânu 1818 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.