Olguța Vasilescu, afirmații dure despre Alina Gorghiu

Vicepreședintele PSD Lia Olguța Vasilescu a atacat-o pe Facebook pe Alina Gorghiu, copreședintele PNL, în urma reacției acesteia la reținerea viceguvernatorului BNR Bogdan Olteanu.

„Ce stomac trebuie să ai ca să vorbești de bine „justiția” care tocmai ți-a săltat fostul iubit?”, a scris primarul Craiovei pe rețeaua de socializare, făcând trimitere la o presupusă idilă din trecut dintre Gorghiu și Olteanu.

Într-o altă postare, Vasilescu o citează pe „Alina Gorghiu Dej”, care ar fi spus: „Când asupra ta planează o suspiciune, trebuie neapărat să mergi într-o instanță”.

În replică, Olguța Vasilescu afirmă despre copreședintele PNL: „Suspiciunea mea e că ea este cam blondă. La ce instanță trebuie să meargă?”

Update: Reacția lui Gorghiu

Fără a da nume, Alina Gorghiu afirmă sâmbătă pe Facebook că „unii politicieni se întrec, de câteva zile, în jigniri și atacuri la persoană sau familie”. „Îmi pare rău că politica în România este coborâtă uneori la acest nivel. Oamenii nu au nevoie de politicieni care să se înjure non stop între ei. Noi trebuie să fim un exemplu pentru societate, să fim corecți și decenți în activitatea noastră publică. Altfel, nu vom face decât să îndepărtăm și mai mult oamenii de politică și de vot. Cer eu scuze publicului pentru orice derapaj de limbaj, chiar dacă el este promovat de adversarii noștri politici. În PNL, vom prefera întotdeauna ironia în locul înjurăturii și verbul în fața adjectivului”, a scris Gorghiu într-o postare pe Facebook.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8493 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.