Olguța Vasilescu: „Asta se urmăreşte”

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri seara, referindu-se la anchetarea lui Sevil Shhaideh şi al Rovanei Plumb de către DNA, că acestea nu ar trebui să demisioneze, susținând că „ţinta este Liviu Dragnea”.

„Din punct de vedere legal, nu există niciun fel de hotărâre de Guvern că se adoptă transferuri de proprietate între administraţii. Mai mult decât atât, nu s-a înstrăinat această proprietate, adică ea a rămas tot a statului. Este în patrimoniul Consiliului Judeţean, nu a fugit nimeni cu lacul, nu l-a mutat de acolo, nu l-a dat altcuiva. (…) Bineînţeles că ţinta este Liviu Dragnea. Când vrei să loveşti într-o structură, loveşti la cap ca să poţi să o distrugi”, a spus Vasilescu la România TV.

Întrebată despre presupusa intenţie Rovanei Plumb şi a lui Sevil Shhaideh de a demisiona, ministrul Muncii a spus că, de fapt, asta se urmăreşte.

„Nu ştiu (dacă vor demisiona – n.red.), dar sper că n-o vor face, pentru că asta se urmăreşte”, a susținut Olguța Vasilescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.