×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum o oră
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 30 aprilie 2017, 00:30
EUR (€)
+0.0044 ↗
4.5333 RON
USD ($)
-0.0112 ↘
4.1453 RON
• • •
Din gândirea unui om de televiziune
Olivia Steer lovește din nou
Foto: Animalzoo.ro
Foto: Animalzoo.ro

Jurnalista Olivia Steer, care s-a declarat împotriva vaccinurilor, a îmbrățișat o nouă teorie stupefiantă, de data aceasta despre rujeolă.

Steer îl citează pe Facebook pe controversatul politician Ninel Peia care afirmă că infestarea cu rujeolă "s-a făcut artificial şi intenționat de către agenţi cu dublă comandă".

"Un fapt este clar: de la începutul anului, s-au descoperit circa 4.000 de cazuri de rujeolă, din care 17 s-au finalizat, tragic, cu moartea bolnavilor. Totuşi, în ce stat European se mai înregistrează o epidemie de proporţiile astea? Niciunde! Informaţiile mele spun că infestarea s-a făcut ARTIFICIAL şi INTENŢIONAT de către agenţi cu dublă comandă, agenţi dubli, cum li se mai spune. La Arad şi Nădlac se îmbonlăvesc copiii dar peste graniţă la Nagylak, Mako sau Szeged nici unul? Şi ungurii au grad de vaccinare mai mic cu 10% decât românii. Valul de rujeolă a generat ceea ce se şi intenţiona: un val de emoţie uriaş care ar împinge opinia publică la acceptarea rapidă şi fără mari dezbateri a Legii vaccinării", este mesajul promovat de jurnalistă pe contul său de pe rețeaua de socializare.

(I.R.)Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
4780
 | 9
 | 25
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Aurora Mihaela
+2
A da...ca si criza gripei aviare si a gripei porcine...farse pe care conducatorii nostrii dragi impreuna cu marile companii farmaceutice si OMS ni le-au bagat pe gat...de ce nu se s arata prospectele vaccinurilor? de ce companiile farmaceutice nu-si asuma responsabilitatea? De ce nu se fac investigastii clare? De ce toate ziarele si televiunile pomenesc de epidemie si mai deloc de efectele adverse ale vaccinurilor si nu cer investigatii ample? Asa ca lasati-o moale cu Olivia Steer ca nici neamul asta nu e asa prost...nu e singura...neamul acesta stie ca prin proiectul legii vaccinarii obligatorii i se rapeste libertatea si se introduce dictatura medicala...asa ca se trece dincolo de vaccinuri...nici nu mai e vorba de vaccinare sau nevaccinare, ci de libertate...maine ni se poate impune orice fara a avea drept de apel, orice experiment medical sau de alta natura...la asta v-ati gandit?
Publicat Duminică, 23 aprilie 2017
+Răspunde
Rusu Radu
+5
Citat: "Nu se pune problema DACĂ există efecte adverse ale vaccinurilor, ci se pune problema “CÎT DE DES?” şi “CÎT DE SEVERE?” şi dacă merită riscul", a afirmat doctorul imunolog Yehuda Shoenfeld, decanul Facultăţii de Medicină a Universităţii din Tel Aviv, în cadrul unui simpozion pe tema siguranţei vaccinurilor, după ce a studiat, timp de 30 de ani, bolile autoimune şi legătura lor cu vaccinurile... Dacă pînă şi doctorii în medicină, iudei, "mîrîie" împotriva vaccinurilor, atunci s-ar putea ca ideea vaccinării obligatorii să nu fie tocmai "cuşer". În orice caz, de vreme ce Olivia Steer susţine (implicit) că am avea de a face cu un atentat la siguranţa naţională, înseamnă că deţine şi ceva dovezi în sprijinul bănuielilor ei; dovezi pe care ar face bine să le pună la dispoziţia "organelor" specializate, în vederea demarării unei investigaţii.-
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
alex PLaton
-1
Eu credeam ca jurnaliștii(sigur nu toți !)deci , ca unii jurnaliști pot fi doar superficiali prin forța lucrurilor ,ei fiind sortiți sa para convingători indiferent de subiectul tratat dar, nu și proști, ajungînd pînă la a nega științele și ceea ce au consacrat acestea in decursul istorie societații umane ! Doamna Olivia Steer, aveti dreptate, pămîntul este plat ca o tipsie !!!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Aurora Mihaela @ alex PLaton
+1
Da aceleasi stiinte doamna draga incep sa spuna altceva azi...plus ca vaccinurile de azi nu mai sunt cele de pe vremea lui Babes si Pasteur, nici macar cu cele de la Institutul Ioan Cantacuzino si nu o spune Olivia Sterr ci directorul stiintific de la Institul Cantacuzino, dr.Adrian Onu vorbind de celebrii adjuvanti care produc efecte adverse majore si de multe ori irecuoperabile...asa ca da multi jurnalisti sunt superficiali...li se vand ''gogosi'' si o iau ca atare...asa a fost si cu asa numite ''pandemii'' din anii trecuti de gripe aviara si porcina...da pamantul este plat ca o tipsie!
Publicat Duminică, 23 aprilie 2017
+Răspunde
io
-1
asta si cu tolontan, doua eminente...
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Q`
-2
Cred ca madam asta e dusa rau cu pluta ,ori are in spate niste interese !
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
??????
+3
Ce ar "motiva" oare o apariție localizată la un teritoru restrâns, a unei epidemii, pe lângă contagiunea "agentului patogen" ? Remarcați totuși că sunt și "boli contagioase" care au dispărut, pentru care nu se practică "vaccinarea" ?
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Cine mai e si asta?
-5
Ca am lipsit un pic din Univers...
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Gheorghe Stefanescu
-1
O iresponsabila cu pretentii care ar trebui sa fie data in judecata de parintii care au lut de bune afirmatiile facute de aceasta cucuvea fara pregatire medicala si care si-au pierdut copii.Ar trebui sa plateasca si tratamentele copiilor nevaccinati. Meseria de ziarist nu inseamna ca poti sustine orice tampenie.Faptul ca esti frumoasa nu inseamna ca esti si desteapta.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
askmenoquestions
+4
Si in Germania este epidemie de rujeola, EDITAT! Tot din cauza nevaccinarii!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
Krixus
-2
O fi martora a lui Jehova? Asta ar explica totul...
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Va pieri industria europeană a cărbunelui?
Publicat acum 6 ore şi 50 minute
Pasajul Sudului, „terminat” de ochii lumii
Publicat acum 10 ore şi 18 minute
Abuzul, între infracțiune și salvare politică
Publicat acum 12 ore şi 12 minute
Halep a învins-o pe Anastasija Sevastova
Publicat acum 15 ore şi 50 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Subiectele zilei
4 articole/ Actualizat Vineri, 28 aprilie 2017
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
Simona Popescu

Eroicul atac al celor 8800 de oi româneşti asupra unei nave militare ruseşti va rămâne cu siguranţă în istoria României la capitolul mari victorii.

Simona PopescuPublicat acum 5 ore şi 27 minute