Oltean: Plecarea Elenei Udrea din PDL lasă un gol greu de umplut

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a declarat, vineri, că plecarea Elenei Udrea din PDL „lasă un gol greu de umplut” în acest partid.

Oltean a fost întrebat vineri cum comentează plecarea lui Udrea din PDL.

„Orice plecare din partid este un minus pentru el, iar plecarea Elenei Udrea nu este una care să ne bucure. E o plecare care lasă un loc gol, greu de umplut, dar aceasta este viaţa. În politică, fiecare îşi creează propriul drum şi propria strategie. PDL nu poate să manifeste dezinteres faţă de plecări, dar trebuie să ştie să-şi gestioneze politica şi strategia pe care o are pregătită pentru prezentul imediat şi viitorul foarte apropiat”, a spus Ioan Oltean.
Udrea şi mai mulţi lideri ai PMP au anunţat că sâmbătă vor face o vizită în Bistriţa-Năsăud, unde vor inaugura sedii ale PMP din Bistriţa şi comuna Dumitra. În acest context, Ioan Oltean a fost întrebat și dacă are emoţii legate de această vizită.

„Întotdeauna am emoţii când mă întâlnesc cu doamna Udrea. Mereu am spus asta. Îmi pare rău că nu sunt sâmbătă aici ca să fiu şi o gazdă foarte bună. Am să o sun şi am să-i urez bun venit telefonic. Sper să se simtă bine. Mi-ar fi făcut plăcere să mă întâlnesc la Bistriţa cu doamna Udrea. Elena Udrea nu este un adversar, este un partener şi am avut întotdeauna o relaţie foarte bună cu domnia sa”, a spus Oltean.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.