Operaţiune de salvare dramatică pe lac

Un copil de 9 ani, care era la un pas să se înece în Lacul Fundeni, a fost salvat de un poliţist, ajutat de un paramedic, transmite Digi 24.

Un apel la 112 a anunţat că un copil riscă să se înece. În doar câteva minute, au ajuns la intervenţie un echipaj de poliţie şi unui SMURD, potrivit sursei citate. Un poliţişt şi un paramedic nu au stat mult pe gânduri şi au sărit în lac, după copil, pe care l-au adus la mal. Când şi-a revenit, acesta a povestit că se afla la scăldat cu mai mulţi prieteni, iar la un moment dat n-a mai putut să înoate.

Copilul a fost transportat la spital, iar medicii spun că e în afara oricărui pericol.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.