Oprea: Îl sprijinim pe președintele României, indiferent cum îl cheamă

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat sâmbătă, la Călărași, că îl va sprijini întotdeauna pe președintele țării, „indiferent cum îl cheamă”, mai ales pe probleme de securitate națională.

„În cei cinci ani pe care îi împlinim pe 1 mai anul acesta, UNPR a adus stabilitatea economică și politică în România. Am sprijinit toate guvernele din care am făcut parte, am demonstrat că suntem serioși pe domeniile noastre de expertiză. Este normal să sprijini guvernul din care faci parte. Pe de altă parte, îl sprijinim pe președintele României, indiferent cum îl cheamă, mai ales pe probleme de securitate națională. Am demonstrat acest lucru, mai ales în actualul context de securitate de securitate regională, europeană și chiar mondială. Pentru că, de fapt, sprijinim România”, a spus Oprea, potrivit Agerpres.

Liderul Uniunii a precizat care este ținta UNPR pentru alegerile din 2016.

„Noi ne considerăm un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului, dacă mai aducem fiecare câte doi prieteni putem să ne îndeplinim acest obiectiv strategic. Vrem, într-adevăr, matematic să avem un milion de membri de partid, ceea ce ar însemna 10% în orice competiție politică, locală sau generală”, a subliniat Gabriel Oprea.

El a precizat că UNPR, care este al treilea partid parlamentar din România, cu 56 de parlamentari, are ca „proiecte de căpătâi” taxarea marilor averi, proiectul primului loc de muncă și cel al votului la 16 ani.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.