Oprescu va fi supus unor noi investigații la Spitalul Fundeni

Sorin Oprescu va fi supus vineri mai multor investigaţii medicale. Medicii de la Spitalul Fundeni, unde a fost internat joi, vor să afle dacă nodulul descoperit în plămânii lui Oprescu reprezintă un început de cancer sau nu, informează B1 TV.

Potrivit unor surse, medicul din arest ar fi fost reclamat de apărătorii lui Oprescu la conducerea Policlinicii MAI pe motiv că nu respectă recomandările medicilor Spitalului Universitar, iar de la momentul externarii lui Oprescu îi refuză noi controale.

Sorin Oprescu va rămâne internat cel puțin două zile la Institutul Oncologic Fundeni unde va fi spus mai multor investigatii medicale. Primarul suspendat al Capitalei are nu mai puțin de 12 diagnostice, cea mai grea boala a sa este diabetul. Astăzi, medicii vor să afle dacă nodulul descoperit în plămânii lui Oprescu este sau nu un cancer în stadiu incipient.

Este a treia oară când Sorin Oprescu este dus de la arest la spital. Acum însă, va trebui să efectueze o investigaţie computer tomograf. Potrivit unor surse, alte investigaţii vor fi realizate cu substanţă de contrast, care conţine glucoză, de aceea vor fi luate toate măsurile pentru ca starea primarului suspendat al Capitalei să nu se agraveze.

Coincidenţă sau nu, Sorin Oprescu a fost dus la spital chiar înainte ca magistraţii Curţii de Apel Bucureşti să discute contestaţia la prelungirea arestului preventiv. Prin urmare, primarul suspendat nu va fi prezent în faţa judecătorilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.