Oprișan: Şi eu ţin la piciorul lui Victor Ponta

Președintele Consiliul Județean Vrancea, care a cerut săptămâna trecută ca Victor Ponta să se întoarcă „de urgență” în țară, a declarat luni că el s-ar fi întors mai repede în România după operaţie dacă ar fi fost în locul liderului PSD, dar a precizat că îl înţelege pe acesta, deoarece și el „ține” la piciorul premierului.

Întrebat luni dacă a vorbit cu Victor Ponta, Oprișan a răspuns: „Am vorbit cu Victor Ponta. Victor Ponta are perfectă dreptate. Sigur, dacă aş fi fost prim-ministru m-aş fi întors imediat, mi-aş fi riscat piciorul. Victor Ponta nu vrea să îşi rişte sănătatea şi are dreptate. Şi eu ţin la piciorul lui şi ştiţi că mi-e drag din acest punct de vedere. PSD e un partid mare, puterea stă în suma liderilor locali şi centrali. Vor merge perfect şi fără Victor Ponta în acest moment. Este în permanentă legătură cu conducerea PSD şi a Guvernului”.

Joia trecută, Marian Oprişan a declarat că premierul Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară şi să spună clar ce are de gând să facă, deoarece „lucrurile nu merg bine pentru partid şi guvernare”.

„Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară.Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a spus Oprişan săptămâna trecută.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.