Opt membri ai aceleiași familii, decapitați

Opt oameni, membri ai aceleiași familii, între care doi adolescenți, au fost răpiți și decapitați în nordul Mexicului, transmite AFP, care citează autoritățile locale.

Un al nouălea membru al acestei familii a reușit să fugă duminică de răpitori și a anunțat autoritățile, în apropiere de Casa Quemada, în statul Chihuahua.

Familia se afla la bordul unui vehicul atunci când a fost atacată de bărbați îmbrăcați în uniforme militare și având fețele acoperite, a declarat procurorul statului Chihuahua.

Corpurile a trei bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 25 de ani au fost descoperite miercuri pe un drum de țară. Cu o zi înainte, autoritățile au descoperit cinci cadavre în diferite zone din Casa Quemada.

Potrivit unor martori, victimele ar fi plecat să taie lemne în apropiere, în timp ce alții susțin că ei ar fi păzit câmpuri folosite pentru producția de droguri.

Odiosul omor a avut loc în „Triunghiul de Aur”, o regiune care se întinde între statele Sinaloa, Chihuahua și Durango, unde cartelurile de droguri cultivă marijuana și mac pentru opiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.