Palatul Versailles a fost evacuat

Potrivit mai multor informațiilor postate de turiști, Palatul Versailles ar fi fost evacuat. Forțele de ordine blochează accesul către grădină, scrie un internaut.

„Toți par a fi calmi, dar o brigadă de pompieri se află aici”, scrie un utilizator Twitter, potrivit B1.ro.

„Evacuarea continuă. Turiștii sunt îndepărtați de Palat. Atmosfera este calmă”, scrie jurnalistul David Barden de la Huffington Post pe Twitter.

Presa franceză a informat că prezenţa unui obiect suspect ar fi motivul pentru care a fost evacuat palatul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.