Până şi talibanii au fost dezamăgiţi de dezbaterea Clinton-Trump

Liderii talibanilor nu au pierdut dezbaterea electorală americană, dar nu au fost foarte interesați de ce au văzut.

Din ascunzătoarea lor din Afganistan, liderii talibanilior au urmărit confruntarea dintre Hillary Clinton și Donald Trump, dar nu au găsit prea multe puncte de interes.

„Am fost foarte interesați să urmărim ce se întâmplă”, a declarat Zabihullah Mujahid, un purtător de cuvânt, pentru NBC News.

Mujahid a observat că Trump nu este un candidat serios și că spune „tot ce îi trece prin cap”.

În același timp, oficialul a precizat că viitorul Afganistanului nu a figurat printre temele de discuție.

„Nu au fost puncte de interes pentru noi, în condițiile în care amândoi candidații au vorbit foarte puțin despre Afganistan”, a spus Mujahid.

Hillary Clinton și Donald Trump s-au ciocnit luni noapte în prima dezbatere din campania pentru alegerile prezidențiale din 8 noiembrie, transmisă în direct la televiziune și urmărită de aproape o sută de milioane de oameni din întreaga lume. Confruntarea, animată de replici aprinse, pare să fi fost câștigată de Clinton, opinie împărtășită de presa americană și de burse. Ca de obicei, miliardarul și gesturile sale temperamentale au fost principalul subiect de discuție pe rețelele de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.