Panică în Bucureşti! Oamenii s-au călcat în picioare să cumpere pâine

Informaţia ultimelor ore potrivit căreia Bucureştiul este vizat de un cod portocaliu de furtuni, prezentată pe toate posturile de radio, a dezlănţuit frenezia în rândul populaţiei. Informarea de vijelie emisă pentru întreaga ţară i-a determinat pe bucureşteni să se îmbulzească în magazinele alimentare pentru a cumpăra cele necesare. Se pare că dezastrul lăsat în urmă duminică în judeţele din vestul şi nordul ţării alimentează îngrijorarea, iar panica este întreţinută de avertizările prezente pe toate posturile de radio.

În anumite zone din Bucureşti, stocul de alimente de bază, pâine şi apă, s-a epuizat. În alte locuri, oamenii se înghesuie pentru o pâine de ieri.

Un bucureştean din cartierul Drumul Taberei s-a adresat Cotidianul susţinând că situaţia este îngrijorătoare.
“Am aşteptat 20 minute ca să cumpăr o pâine. Este o coadă infernală! Încă se mai găsesc produse, dar foarte puţine. Este o agitaţie spectaculoasă. Pe măsură ce se înmulţesc apelurile pe posturile de televiziune şi de radio, mi-e teamă că lumea va deveni şi mai agitată”.

Autoritățile locale au anunțat că școlile din Capitală vor fi închise începând cu ora 17.00. Mai mult decât atât, s-au cerut verificări inclusiv la stâlpii de electricitate.

Miercuri seară, după ora 19.00, Centrul Capitalei era aproape gol, de teama furtunii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.