Parlamentarii, program decalat cu o zi

După sărbătorile de Paște, parlamentarii reîncep activitatea.

Programul de lucru atât la Camera Deputaților, cât şi la Senat este decalat cu o zi săptămâna aceasta.

Astfel, Senatul a decis ca plenul să se reunească marți, după programul unei zile de luni, începând deci cu ora 13,00, cu Birou permanent, urmat de lucrări în grupurile parlamentare și plen de la ora 16,00. Sesiunea de vot pentru legile cu caracter organic va începe la ora 17,00.

Miercuri dimineață, la Senat, va fi plen pentru dezbaterea de acte normative, iar după-amiază programul va continua cu lucrări în comisiile de specialitate. Senatorii au votat ca joi, 20 aprilie, să lucreze în comisii, pentru ca vineri și sâmbătă să se dedice activităților în teritoriu.

Și programul de lucru la Camera Deputaților este decalat cu o zi săptămâna aceasta, astfel că parlamentarii se vor reuni în plen marți. Tot marți sunt programate ședința Biroului permanent de la ora 14,00, ședințele grupurilor parlamentare de la ora 15,00, iar de la ora 16,00 — dezbateri în plen.

Miercuri, deputații se reunesc de dimineață pentru declarații politice, urmate de dezbateri în plen și de la ora 13,00 vot final. De asemenea, miercuri și joi vor avea loc lucrări în comisii, iar vineri și sâmbătă — activități în teritoriu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.