Patapievici, Mihăieș și Greenpeace Ungaria dețin terenuri în Roșia Montană

Mihai Gâdea a prezentat, miercuri seara, în fața premierului Victor Ponta, un extras din cartea funciară a perimetrului Roșia Montană. Respectivul document arată care sunt proprietarii de terenuri din Roșia Montană, ce ar urma să fie expropriați odată cu începerea proiectului minier, potrivit Dcnews.

Dintre numele invocate de realizatorul Mihai Gâdea au ieșit în evidență, stârnindu-i interesul prim-ministrului, următoarele: Horia-Roman Patapievici, Mircea Mihăieş şi Greenpeace Ungaria, care dețin terenuri în Roșia Montană.

“Domnul Patapievici e un investitor imobiliar bun. Vom aduce aceste lucruri la cunoștința parlamentarilor, pentru a lua decizia cea mai bună”, a spus Victor Ponta când a auzit numele fostului președinte al ICR rostit de moderatorul emisiunii “Sinteza Zilei”, de la Antena 3.

Premierul precizase anterior în emisiune că are suspiciuni potrivit cărora există persoane care au cumpărat teren în Roșia Montană tocmai pentru a fi expropriate odată cu începerea proiectului minier.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.