Patron de pensiune, lăsat cu ochii în soare în plin sezon de echipa unei televiziuni

Un om de afaceri s-a văzut cu pensiunea blocată în plin sezon, după ce echipa unei emisiuni de la Antena 1 care rezervase mai multe camere nu a mai apărut, scrie Paginademedia.ro, adăugând că Antena 1 susţine că între părti nu exista o relaţie contractuală şi că pensiunea cu pricina nu a îndeplinit „din anumite motive” criteriile de selecţie.

În luna iulie, Tudor Maxim, om de afaceri implicat în mai multe domenii, printre care şi publicitate, a primit un telefon de la echipa Poftiţi pe la noi. Pensiunea lui – Hostel Pura Vida din Vama Veche – urma să găzduiască filmările pentru emisiunea de pe Antena 1.

Tudor Maxim susţine într-un interviu pentru Paginademedia.ro că, după ce i s-a cerut sa rezerve cinci camere pentru două săptămâni patru pentru vedete şi una pentru Nea Marin, echipa emisiunii nu a mai apărut. “Nu am fost anunţat că nu vor mai veni şi nici nu mi s-a spus, în discutiile preliminare, că există riscul să nu fiu eu cel ales”, povesteşte Tudor Maxim pentru Paginademedia.ro.

“Am aflat abia după ce le-am spus că voi încerca să-mi recuperez prejudiciul în instanţă. Abia atunci mi-au spus că am dreptate şi mi-au explicat că acesta este formatul, că nu pot spune niciunei pensiuni 100% că acolo vor filma, că aleg pensiunea în ultima clipă, pentru a le face o surpriză. Din punctul meu de vedere, este o abordare greşită faţă de pensiuni. Cum le poţi ajuta, cum spune că face acest format, atunci când le blochezi camerele în plin sezon şi nu mai anunţi?”

Diana Zamfirescu, PR Director Antena Group, despre cazul Pura Vida – Poftiti pe la noi:

„Informatiile prezentate contrazic din start formatul si regulile de productie ale emisiunii “Poftiti pe la noi!”. Proprietarii pensiunilor vizate sunt anuntati ca intra in procesul de selectie pentru filmare, fara a fi instiintati de la inceput de catre echipa de productie ca ei sunt cei alesi. Dezvaluirea ca Nea Marin ii va ajuta sa-si resusciteze afacerea se face abia dupa aparitia vedetelor incognito, procedura folosita pentru a testa conditiile reale pe care pensiunea respectiva le ofera turistilor.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.