Patronul Hexi Pharma, identificat de partenera de viață

Partenera de viață a lui Dan Condrea a identificat, luni, cadavrul patronului Hexi Pharma la IML. Femeia nu a dorit să facă declarație presei.

Partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma a ajuns, luni, la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov pentru procedurile privind identificarea cadavrului, însoţită de alţi doi apropiaţi.

Femeia a stat aproximativ o oră şi jumătate împreună cu poliţişti şi cei de la medicina legală. Surse au declarat că femeia a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea.

Au fost aduse la serviciul de medicină legală şi probe din locuinţa lui Dan Condrea pentru a fi făcute testele ADN.

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, a murit duminică seară într-un accident rutier în judeţul Ilfov. Condrea se afla într-o maşină ce avea sigla firmei pe care o conducea. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut salva viaţa şoferului. Anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.