Pe asta încă nu o aflarăţi, domnule Klaus Iohannis

Domnule Klaus Iohannis, aflarăm de la televizor că „nu ne mai permitem să pierdem timpul. Nu vreau să ajungem în 2018 sau în 2019 şi românii să întrebe: ce aţi făcut până acum, timp de 30 de ani, cu această ţară? Iar răspunsul să fie: mai nimic sau prea puţin. Pentru că am fost prea ocupaţi cu scandalul zilnic, cu căutatul agenţilor acoperiţi, cu speculaţiile şi scenariile, cu mizele mici şi orgoliile mărunte”. Domnule Klaus Iohannis, mai aflarăm de la televizor că vreţi „ca în 2018 şi 2019 românii să simtă, deja, că trăiesc într-o ţară a lucrurilor bine făcute, o ţară occidentală, în care se simt respectaţi şi demni. Că România merge pe un drum cu obiective precise şi că generaţiile următoare au un viitor”. Lucrurile astea le aflarăm de la dumneavoastră, domnule Klaus Iohannis, în campania pentru alegerile prezidenţiale din 2014, la finalul căreia ieşirăţi câştigător în faţa lui Victor Ponta.

Zilele astea aflarăm de la televizor, domnule Klaus Iohannis, că dumneavoastră nu reuşiţi să vă împăcaţi cu ideea că aţi pierdut alegerile parlamentare, iar din această cauză nu aţi mai putut beneficia de „Guvernul Meu”. Mai aflarăm tot de la televizor, domnule Klaus Iohannis, că sunteţi hotărât să continuaţi lupta cu liderii PSD şi ALDE, cele două partide care au fost votate masiv de români la alegerile din 11 decembrie 2016.

De la televizor mai aflarăm, domnule Klaus Iohannis, că, pentru dumneavoastră, preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, este un „mincinos penal”, care probabil că nu ar mai fi fost nici mincinos şi nici penal dacă ar fi fost de acord cu propunerea pe care i-aţi făcut-o, de a trăda PSD-ul şi de a forma o majoritate parlamentară alături de PNL, USR, PMP, UDMR şi minorităţi. În opinia dumneavoastră, domnule Klaus Iohannis, Călin Popescu Tăriceanu nu se poate bucura de prezumţia de nevinovăţie, aşa cum v-aţi bucurat dumneavoastră în campania pentru prezidenţiale, atunci când aveaţi pe rol un proces de incompatibilitate cu ANI.

De la televizor mai aflarăm, domnule Klaus Iohannis, că dumneavoastră aţi fost în vizită la CSM şi aţi dat de înţeles că veţi face echipă cu instituţiile de forţă ale Statului Român, pe care nu veţi ezita să le asmuţiţi împotriva celor care nu vă sunt aliaţi.

Mai aflarăm, domnule Klaus Iohannis, că dumneavoastră aflarăţi că doar Liviu Dragnea ştie programul de guvernare: „Domnule Liviu Dragnea, aflarăm de la televizor că sunteţi singurul care ştie programul Guvernului din scoarţă-n scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei”. Pe asta o aflarăţi, domnule Klaus Iohannis, însă se poate observa că, la doi ani de la preluarea mandatului, încă nu aflarăţi că sunteţi preşedintele tuturor românilor, şi nu doar al celor din PNL, USR şi CSM.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Sorin Avram 756 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.