Pe cine vrea Mircea Badea premier

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a ironizat joi seară dorința PNL de a avea o propunere de premier.

”Eu sunt fan să fie Orban prim-ministru. O singură persoană aș prefera înaintea lui Orban. Pe Turcan. Am această fantezie cu doamna Turcan. Dar pe locul doi e domnul Orban. Și Nicușor Dan ar fi o idee, dar nici nu pot spera până acolo”, a spus amuzat Badea în pasa ediției de joi a emisiunii ”În gura presei” cu „Sinteza zilei”.

Mircea Badea a ținut însă să sublinieze că Ludovic Orban este „un penal, după criteriile președintelui Iohannis”, pentru care doar „dacă un procuror îți deschide un dosar penal, ești penal”.

„Domnul Orban e penal pentru că au zis procurorii. Chiar dacă judecătorii au zis: bă, nouă nu ni se pare. Procurorii au zis: nu-i nimic, mergem la alți judecători! E foarte simplu. Domnul Orban e foarte penal”, a mai spus realizatorul Antenei 3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8493 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.