Pe ecrane, spectaculoasa animaţie „Mune: Gardianul Lunii”

Cea mai promiţătoare animaţie de anul acesta aduce pe marile ecrane o distribuţie impresionantă, în frunte cu Dragoş Bucur, care interpretează rolul principal şi îi împrumută vocea lui Mune: Gardianul Lunii, din 11 septembrie, pe marile ecrane.

Un mic spiriduş al nopţii, Mune este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor. Însă atunci când novicele şi inocentul Mune pierde Luna din greşeală, echilibrul planetei este în pericol, iar Soarele cade în mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Întreaga planetă se scufundă în întuneric.

Dragoş Bucur interpretează un personaj care mută dealuri şi munţi

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie să facă echipă cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone, şi cu Glim, o făptură agilă, dar plăpândă din ceară. Aventura incredibilă care îi aşteaptă îi va transforma în cei mai buni prieteni.

,,Îmi doresc de mult să joc un personaj care să mişte inimi şi munţi, un «erou». Mune este un astfel de personaj şi aştept cu mare nerăbdare să îl văd pe ecrane cu vocea mea. Sunt convins că filmul va fi iubit deopotrivă de copii şi adulţi, deoarece este o poveste plină de emoţie şi suspans!”, mărturisea Dragoş Bucur despre interpretarea personajului Mune: Gardianul Lunii.

Delia Matache este Fata de ceară

Cu o carieră muzicală de invidiat, Delia Matache va putea fi admirată şi ea pe marile ecrane, din 11 septembrie, când îi va împrumuta vocea lui Glim, o gingaşă fetiţă de ceară şi totodată personajul principal feminin din spectaculoasa animaţie Mune: Gardianul Lunii.

Îmi place foarte mult să dau viaţă personajelor din desenele animate, iar Mune este o poveste despre încrederea în sine, despre cât putem fi de puternici fără să ne dăm seama. O lume colorată şi frumoasă în care am acceptat să intru pentru că, într-un fel sau altul, se aseamănă cu lumea mea. Sunt sigură că Glim o să fie primită cu braţele deschise de către publicul din România şi că o să aducă multe zâmbete la înaintare. Abia aştept premiera!”, afirma Delia despre experienţa dublajului în cadrul animaţiei Mune: Gardianul Lunii.

Vladimir Drăghia, Leyoon Mune Freeman Ent

Vivace şi radiantă, Glim visează la aventuri epice şi uită că este făcută din ceară. Se va topi dacă se apropie prea mult de Soare şi va îngheţa în aerul rece al nopţii. Ca rezultat, îşi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica şi legendele planetei. Însă când Soarele şi Luna dispar, Glim decide să intre în cea mai mare aventură alături de cei doi noi gardieni. Deşi nu căuta şi nu se aştepta, aceasta se va îndrăgosti de Mune.

Aflat în plină ascensiune profesională, Vladimir Drăghia a acceptat o nouă provocare în cariera sa de actor, urmând să debuteze pe marile ecrane din 11 septembrie în interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-aşteptata animaţie Mune: Gardianul Lunii.

Fata de ceară

,,Este prima dată când pun voce pentru un film de animaţie. A fost o provocare. Chiar voiam să văd dacă pot. Abia aştept să aflu dacă mi-a ieşit bine şi asta pentru că încă nu am văzut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefăcut, un înşelător, un închipuit! Am avut de râs, de plâns, de cântat. Am şi dansat, chiar dacă nu trebuia”.

Mune, Gardianul Lunii

Un discipol sârguincios al lui Yule, Leeyoon are o inimă de gheaţă şi se aliază cu Necross, după ce Mune este ales drept Gardian al Lunii în locul său. Caută cu ardoare răzbunarea, dar când Luna dispare, acesta se panichează şi devine tot un pachet de nervi. Disciplina şi rigoarea sunt motourile lui.

Cu un concept puternic, destinat întregii familii şi un univers animat fermecător, Mune: Gardianul Lunii, distribuit de Freeman Entertainment, filmul va putea fi urmărit atât în 2D, cât şi în 3D.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.