Pe scurt, ce se întâmplă în România

Reacţia Guvernului este deplorabilă, nu încearcă să dialogheze cu cei din stradă, nu încearcă să explice manipularea cu graţiere vs amnistie/ lege vs ordonanţă. Ce se întâmplă? PSD e lipsit de reacţie deoarece nu înţelege nici el ce se întâmplă. Când a venit la putere a crezut că are girul să facă tot ce doreşte apoi a fost lovit pe la spate. În realitate continuă planul început în 1989 (chiar puţin înainte), suntem doar la o altă etapă, puţin mai greu de înţeles. Suntem la etapa în care arma crimei este distrusă, eventual asasinul plătit dat în vileag. Este momentul în care angajatorul îşi face APARIŢIA nu mai este nevoie de „cozi de topor”. Acesta este punctul 3 din planul temutului KGB, este momentul când adevăraţi agenţi îşi fac apariţia iar „slugile” sunt date mulţimii. Este momentul în care boierimea locală este înlăturată în locul ei sunt instalate domniile fanariote, Nicuşor Dan – Clotilde – Cioloş, credincioase 100% „Sultanului”. Urmează punctul 4, în care Nicuşor Dan, urcat pe capetele mulţimii, va anunţa „Normalizarea” proces în care ţara o să fie regionalizată iar pământul va fi dat către străini. Este un moment în care forţele naţionaliste sunt mai divizate ca niciodată, şi incapabile de un răspuns. Odată „normalizarea” anunţată, oricine o să încerce o opoziţie oricât de mică va fi acuzat că este pesedist.

Boierimea locală trebuie înlăturată deoarece aceasta are interese aici, „casa de la Cornu”, moşia de la „Nana”, poziţia pe care ei o pot lua la un atac al multinaţionale este impredictibilă. În plus, furia mulţimii trebuie satisfăcută cumva. Fanarioţii care vor veni nu sunt „legaţi de pământ” în nici un fel, ei pot apoi fi cu uşurinţă recompensaţi cu o slujbă bine plătită undeva la Bruxelles.

Planul KGB – explicat de un fost agent

Video interviu agent

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.