×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 35 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 19 august 2017, 21:41
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Pe umerii acestui General-Izmană a stat atâția ani „interesul național“?
Ion Spânu
Ion Spânu

Am aşteptat cu interes, miercuri seară, anunţatul interviu al lui Mihai Gâdea cu Gabriel Oprea, şi am sfîrşit într-un val de înjurături la adresa acestui personaj malefic care este Izmană, fostul bodyguard al lui Miron Cosma, autorul moral al morţii poliţistului Gigină, generatorul căderii guvernului Ponta şi terminatorul expresiei „interesul naţional“.

Minute în şir, Mihai Gâdea, răbdător, pe un ton extrem de politicos, l-a întrebat pe Izmană: „Confirmaţi prezenţa în casa dvs a Codruţei Kovesi şi a generalului Florian Coldea la întîlnirea din noaptea alegerilor prezidenţiale din 2009?“. Şi Izmană a ţinut-o langa pe-a lui: „Cu riscul să vă dezamăgesc, vă spun că a fost o cină, la care i-am invitat pe George Maior, Dan Andronic, Vasile Dâncu“! Nici de-al dracului n-a vrut să spună dacă Florian Coldea şi Codruţa Kovesi au fost sau nu în casa lui în acea noapte! Gâdea nu-i cerea să-i înjure sau să-i critice, ci doar să confirme sau să infirme dacă, în acea noapte, cei doi au fost la acea „cină de taină“! N-a fost în stare să spună un singur cuvînt: DA sau NU.

După ce am epuizat în gînd limbajul licenţios la adresa lui Oprea, mi-am adus aminte instantaneu de moartea poliţistului Bogdan Gigină, care era antemergător în coloana oficială şi ilegală care-l ducea acasă pe Izmană. Mama lui Bogdan, Carmen Gigină, scria atunci pe Facebook: „Şoferul domnului Oprea a oprit, ba chiar a ieşit din maşină să alerge către Bogdan, dar în secunda doi a fost întors şi i s-a ordonat să meargă mai departe. Domnului Oprea nu i-a păsat că în şosea moare un copil“! Înţelegeţi ce fel de caracter are „domnul“ Oprea?

Sper că vă mai amintiţi, „Cotidianul“ a publicat prima ştire despre faptul că Bogdan Gigină făcea parte din coloana lui Gabriel Oprea. Este, deci, de înţeles că ştim bine toate declaraţiile ce au urmat tragediei. Timp de două zile, Oprea, care era atunci ministru de Interne, şi-a pus subalternii să dea comunicate care să-l scoată basma curată, i-a îndemnat pe liderii de sindicat din IGP să se ducă pe la televiziuni să spună că el, generalul Izmană, nu are nicio vină! Pînă cînd, în urma anchetelor noastre de presă, nu s-a mai putut ascunde această crimă, în care un poliţist tînăr şi-a pierdut viaţa pentru că a fost obligat să meargă pe motocicletă pe ploaie, doar pentru orgoliul nemăsurat al unui individ făcut general la apelul de seară, beneficiind de nişte avansări halucinante din partea lui Traian Băsescu! Dacă astăzi mai crede cineva că moartea lui Bogdan Gigină a avut alte cauze, reamintim că, doar cu o lună înainte, poliţistul Dorel Moraru, fiind tot în coloana lui Gabriel Oprea, a avut un accident, fiind lovit uşor de o maşină. Izmană a cerut şi atunci ca accidentul să fie muşamalizat, astfel încît, pînă la moartea lui Gigină, nimeni nu a scos o şoaptă despre acel accident!
Ăsta este generalul Gabriel Oprea, supranumit generalul Izmană!

Şi tot ăsta este cel care şi-a plagiat teza de doctorat, fiind el însuşi conducătorul de doctorat al lui Florian Coldea, şeful SRI. Şi tot ăsta se credea viitorul premier, cînd i s-a cerut să-l trădeze pe Ponta. Şi tot ăsta a vrut să-şi facă propria Academie, deşi abia poate să rostească 5 cuvinte fără să spună „ăăăă“. Şi tot ăsta e cel care n-a vrut nici de-al naibii să-şi dea demisia după Colectiv, chiar dacă, în acest fel, a căzut întreg Guvernul.
Ăsta este generalul Izmană cu patru stele!

Şi atunci, de ce să ne mai mirăm unde a ajuns ţara aceasta, din moment ce acest personaj malefic care este Gabriel Oprea a fost ani de zile ministru de Interne, ministrul Apărării, vicepremier, cel care, din culcare în sculare, era cu „interesul naţional“ în gură.

P.S.1: Domnul general (aşa îi cerea, acum cîţiva ani, aceluiaşi Mihai Gâdea, să-i spună!), ne zici, bre: au fost Kovesi şi Coldea la matale în casă în noaptea alegerilor din 2009?

P.S.2: Şi Dan Andronic, şi Mihai Gâdea spun că, alături de Codruţa Kovesi, Procurorul General de atunci, în casă la Gabriel Oprea mai era şi „Procurorul General adjunct“, fără însă a-i pronunţa numele. Se ştie însă că numele lui este Marius Iacob, care îi este şi azi „adjunct“ lui Kovesi, la DNA.

Ion SpânuPublicat Vineri, 21 aprilie 2017
9566
 | 40
 | 26
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Sparta
+16
Dl. General Oprea = degradat, condamnat, in puscarie, anchetat de fisc si cel mai important, confiscata toata averea
Publicat Luni, 24 aprilie 2017
+Răspunde
??????
-4
Când a lansat celebrul îndemn "La țepe !", considerați că Traian Băsescu făcea "trimiteri" la George Constantin Păunescu ?
Publicat Luni, 24 aprilie 2017
+Răspunde
Cata
+31
daca asta nu e degradat si lasat in izmene, armata a ajuns o porcarie fara nicun fel de respect fata de societate si ea insasi!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
lunetistu
+27
Ioane , asta-i portretul robot al slugilor basiste selectionate cu mare atentie . Cind mizezi pe defecte de caracter , in prima faza , cistigi . Finalul este tragic . `Iubesc tradarea , dar nu si treadatorii ` cuprinde multa intelepciune .
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
gmbplay @ lunetistu
+18
Parca era omul lui nastase,sau seful mafiei lui nastase asa ca ce mi-e tanda ce mi-e manda.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
TANTI JENY BEJENARIU @ lunetistu
+23
EREA OMUL LUI NASTSE 4 CASE DA' FIIND VALOROS A FOST PRELUAT DE BASILA!
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
lunetistu @ lunetistu
+2
Gmbplay @ Lunetistu Pai , prin organizarea Cinei celei de taina la el acasa , facea Shmenul pentru Nastase si PSD , sau pentru drojdierul national ?
Publicat Marţi, 25 aprilie 2017
+Răspunde
gorun
+27
Acest individ a compromis total gradele militare in general si mai ales gradul de General in special. Ar trebui ca Parlamentul sa faca ordine in acordarea gradelor militare, nu oricum si oricui. S-a ajuns la anomalia ca SRI sa aiba mai multi generali decat Armata. Ce trupe comanda acesti indivizi?. De ce trebuie sa se acorde grade militare sportivilor sau altor categorii care nu au facut o zi armata si nu au habar de tactica si strategie miltara,cum sunt magistratii sau preotii?.Aceste functii trebuie sa ramana exclusiv in domeniul civil.Razboiul nu se castiga cu purtatori falsi ai gradelor de general, ci cu generali autentici, bine scoliti si antrenati.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
IQ100 @ gorun
+8
pai tocmai ca nu se castiga, se pierde.Si Romania apierdut razboiul.Nu prea e clar care razboi si cu cine anume , dare clar ca l-a pierdut,de moment ce Ro nu mai exista.
Publicat Luni, 24 aprilie 2017
+Răspunde
Q`
+40
Stati linistit,nu sunteti singurul care l-ati injurat.Trist e ca individul a ajuns general al armatei romane fara nici un merit,o rusine ,dureros ca asemenea specimene sunt destule.Un pic mai lipseaca KWJ sa-l numeasca sef la sri in schimbul trocului politic.Bine ca nu i-a reusit.Armata romana ar trebui sa faca ceva ca asemenea impostori sa fie dati afara spalandu-si onoarea,aruncandu-l ca pe o izmana rupta !
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
gmbplay
-24
Daca pronunta numele codrutei,personajul numai era izmana si mai ales uitai de Gigina.In varianta ultima oprea devenea personajul ultrapozitiv pentru a3,b1,otv si toate celelalte.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
jenica @ gmbplay
+9
esti penibil. Care e legatura ?
Publicat Luni, 24 aprilie 2017
+Răspunde
Cetatean realist
+27
Si aceasi teapa au multi ce sunt la butoane si nu ar trebui sa fie acolo.De aceea nu merge rau. Cine i-a pus pe asti la fotoliu cu butoane, in iadul cel adanc sa stea.
Publicat Sâmbătă, 22 aprilie 2017
+Răspunde
ene elena
+34
generalul IZMANA este o mediocritate care trebuie degradat si condamnat,incarcerat.Nu este in toate facultatile mintale.Este o lepra politica,cred ca nu-si da sseama cat de mediocru este.
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
MYSEBI
-20
Domnule , dupa parerea mea ( avizata ) cred ca dumneata esti condeiul Nr 1 din Ziaristica romaneasca la acest moment . Articolele dumitale sunt inspirate , documentate , incisive si curajoase producind multa placere cititorilor si un substantial rating . Mai putin acest articol unde total neinspirat si patimas il jignesti gratuit ( probabil ca nu-l agreezi pe persoana fizica ) pe acest general distorsionind realitatea si indepartind atentia cititorilor de la adevarul faptelor desfasurate . In rest numai de bine ...))
Publicat Vineri, 21 aprilie 2017
+Răspunde
jenica @ MYSEBI
+10
care general monsher ? dl. fost sef de sala la Agat ? ce unitati a comandat dl. facut peste noapte general ? Ai uitat ca este amicul unei alte jigodii, Costica Voicu, tot general. Cum a ajuns fiica lui CV, catre raspunde la frumosul nume romanesc Daiana, secretar de stat la Cultul Eroilor ?
Publicat Luni, 24 aprilie 2017
+Răspunde
Recomandate
Vinul și riscul mai mic de diabet II
Publicat acum 7 ore şi 29 minute
Simona Halep, meci dramatic cu  Konta
Publicat acum 13 ore şi 28 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017