Percheziţii DNA la APIA Mehedinţi

Procurorii DNA fac percheziţii, joi dimineaţă, la sediul APIA Mehedinţi, precum şi la locuinţele mai multor persoane vizate într-un dosar privind fraude cu fonduri europene, afirmă surse judiciare, citate de corespondentul Mediafax. Mai mulţi primari din Mehedinţi şi angajaţi ai centrului judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) ar fi vizaţi în dosarul privind fraude cu fonduri europene.

La sediul APIA din Drobeta Turnu Severin se află mai multe echipe de anchetatori. Surse judiciare spun că în paralel în Mehedinţi au loc zeci de percheziţii la locuinţele unor persoane suspectate de fraude cu fonduri europene, iar printre cei implicaţi s-ar afla oameni de afaceri şi medici veterinari.

Surse judiciare au declarat corespondentului Mediafax că în acest dosar ar fi implicaţi fermieri care au animale şi culturi în zona de nord a judeţului Mehedinţi, mai mulţi primari, medici veterinari, precum şi funcţionari ai Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură care au întocmit dosare pentru subvenţii agricole.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.