Percheziții într-un dosar de fraudă cu rețete

Procurorii DIICOT – Satu Mare efectuează joi 18 percheziții în municipiul Satu Mare și în orașul Livada într-un dosar privind fraude cu rețete medicale.

Acțiunea vizează destructurarea unei grupări specializate în eliberarea de rețete cu medicamente pentru afecțiuni neurologice pe numele unor persoane care, în mod real, nu au beneficiat de aceste tratamente, rețetele fiind decontate în mod necuvenit din bugetul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, a anunțat DIICOT într-un comunicat transmis joi

Perchezițiile au loc la Spitalul Județean Satu Mare și la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Satu Mare, precum și la două cabinete medicale, conform unor surse.

Ancheta vizează doi medici, dintre care unul este în primii cinci în topul rețetelor decontate după valoare, asistente, o farmacie cu două puncte de lucru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.