Percheziții la hotelul lui Robert Negoiță

Procurori și polițiști fac, miercuri dimineața, percheziții la Rin Grand Hotel, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de euro.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București , procurorii și polițiștii fac percheziții pe raza municipiului București și a județului Ilfov, la punctele de lucru ale mai multor societăți comerciale, în vederea ridicării de documente financiar — contabile și înscrisuri necesare soluționării unei cauze penale în care sunt vizate infracțiuni de evaziune fiscală.

Potrivit anchetatorilor, din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în perioada 2007 — 2016, societățile comerciale implicate, având ca obiect de activitate construcții de ansambluri rezidențiale și hoteluri, nu ar fi declarat la organele fiscale sumele datorate cu titlu de TVA, aferente imobilelor vândute, fapt care a condus la prejudicierea bugetului de stat cu suma de aproximativ 5 milioane de euro.

În cauza se efectuează acte de cercetare specifice fazei de urmărire penală începută in rem.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.